Concert Duffy pe plaja din Mamaia

By  | 

Fanii vor putea fredona impreuna cu Duffy hituri precum “Mercy”, “Rain on your parade”, “Serious” sau “Warwick Avenue” la concertul ce face parte din turneul de promovare al album-ului senzatie “Rockferry”.

La un an de la lansare, artista de origine galeza se bucura de aprecierea criticilor muzicali si a fanilor din intreaga lume, care au cumparat peste 5,5 milioane de discuri. Duffy, care implineste 25 de ani cu doar 3 zile inaintea concertului din Romania, a primit recunosterea internationala odata cu decernarea premiului Grammy pentru “Cel mai bun album pop” si a altor 3 Brit Awards pentru “Cel mai bun debut”, “Cea mai buna voce feminina” si “Cel mai bun artist britanic”.

Concertul artistei face parte din seria evenimentelor muzicale de succes Orange PrePay Party, incepute in 2007 si care au adunat pana acum peste 60.000 de spectatori. Astfel, clientii Orange au putut sa o urmareasca in primavara lui 2007 pe britanica Sophie Ellis-Bextor intr-un recital special, urmat in vara aceluiasi an de concertul Akon pe plaja de la Mamaia si apoi, in 2008, de cel al britanicelor de la Sugababes la Bucuresti, pe stadionul Iolanda Balas Söter.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *