Colbie Caillat lanseaza "Breakthrough"!

By  | 

Cantareata si compozitoarea stabilita in Malibu, care a reusit sa capteze atentia intregii lumi gratie paginii sale de pe site-ul My Sapce cu mult inainte de lansarea albumului de debut “Coco”, care s-a vandut in aproape 2 milioane de exemplare, lucreaza alaturi de o lista impresionanta de producatori, compozitori si artisti la noul sau album.

Printre acestia se numara si John Mayer, legendarul compozitor Rick Nowels, precum si renumita Kara DioGuardi, cea care a devenit recent membra a juriului concursului American Idol.

“Abia astept ca lumea intreaga sa asculte noile mele piese”, declara Colbie. “M-am folosit de tot acest timp pentru a analiza ce s-a intamplat si am realizat ca am reusit sa trec de o bariera personala, motiv pentru care am decis sa imi intitulez noul material “Breakthrough”.

Am venit acasa in decembrie dupa 2 ani de turnee si promovare si am stiut ca trebuie sa ma regasesc. E nevoie de foarte multa disciplina pentru a te putea deschide in fata unor noi influente si astfel sa reusesti sa rupi lantul care te impiedica sa te dezvolti din punct de vedere creativ. Trebuie sa recunosc ca acest moment a marcat cea mai importanta experienta din punct de vedere creativ pentru mine. Este absolut minunat sa poti scrie si compune in diverse feluri cu vechii si noii prieteni”.

Tanara artista a scris peste 40 de piese pentru noul album, si in acest moment face ultimele retusuri la materialul care va completa mult anticipatul nou album. Colbie s-a stabilit in Hawaii anul trecut atunci cand a inceput sa compuna din nou, invitand acolo colaboratori apropiati precum Jason Reeves si Mikal Blue (cei care au co-produs/scris primul album al cantaretei) si Kara DioGuardi.

DioGuardi a declarat: “O, Doamne, este absolut incredibila! Ce voce spectaculoasa si o compozitoare extrem de talentata. Ne-am petrecut cateva zile impreuna in Hawaii scriind si a fost absolut minunat. Sunt extrem de incantata de ce am realizat si imi place la nebunie ce a facut si cu ceilalti compozitori. Cred ca va fi un album extraordinar”.

Colbie a fost nominalizata la numeroase premii in 2007 si 2008, printre acestea numarandu-se si American Music Award si Teen Choice Awards, castigand 6 premii WORF (acordate de critici si bloggeri), printre care si Female Icon Of The Year. A incantat publicul cu prestatiile sale live in turneele facute in Statele Unite, printre care si cele in compania lui John Mayer. Au urmat concerte in Europa, Australia, Japonia si America de Sud.

Colbie a continuat sa fie implicata si in alte proiecte foarte speciale pentru ea, precum piesa “Somethin Special”, scrisa pentru Olimpiada de la Beijing din 2008. A lansat si o editie deluxe a albumului “Coco” la sfarsitul lui 2008, editie ce a inclus 8 piese noi, multe dintre ele fiind cantate live in turneele sale.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *