Colbie Caillat, artista cu stil revigorant

By  | 

Albumul sau de debut, “Coco”, reflecta stilul revigorant al artistei. Inarmata cu chitara si cu vocea ei deosebita, artista are acelasi stil bland al celor ce au influentat-o: John Mayer, Bob Marley, Lauryn si The Weepies.

Ea a inceput prin a posta cantecele ei pe myspace.com: “Bubbly,” o creatie incantatoare despre dragoste si “Tailor Made” mesajul plin de bucurie al lui Colbie pentru sora ei, aflata in cautarea sufletului pereche. Fara promovare pe piata, ci numai cu puterea muzicii ei in spate, Colbie a devenit o senzatie pe website-ul MySpace, avand 6.240 prieteni si fiind numita de cei de la “Rolling Stone”, una dintre artistele de top de pe acest site.

Pe masura ce popularitatea artistei crestea online, crestea si recunoasterea acesteia. “Nu sunt inca faimoasa si, totusi, de cate ori ma duc la cumparaturi sunt recunoscuta de tinere care lucreaza in magazine”.

Artista a inceput sa cante inca de mica, dar un moment cheie a fost varsta de 11 ani. “Am auzit-o pe Lauryn Hill cantand “Killing Me Softly”. Vocea ei mi s-a parut absolut minunata si m-a facut sa imi doresc sa cant, asa ca, am interpretat una dintre piesele ei la un concurs de talente.”

Desi tatal ei, Ken Caillat, era co-poducatorul Fleetwood, artista si-a dorit sa reuseasca singura; asa a ajuns sa isi descopere si talentele de compozitoare. A gasit, de asemenea, un colaborator grozav, Mikel Blue, cu care a lucrat la albumul Coco. I-a fost alaturi si compozitorul Jason Reeves.

Din fericire, pentru Caillat, pe masura ce se dezvolta ca si compozitor, ea evoluaza si ca artist pe scena. “Incep sa ma obisnuiesc. Am o trupa acum pe care, pur si simplu, o iubesc! Interactionez cu membrii ei pe scena! E atat de distractiv!”

“In ultimele luni, m-am pregatit pentru aceasta aventura nebuna. Stiu ca voi intalni multe provocari in drum si ca voi invata multe. Dar daca ma voi intoarce acasa cu cateva cantece grozave, experienta extraordinare si prieteni noi, totul va merita!”

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *