Colaborarea dintre Mike Posner si Avicii: mostenirea lasata de DJ AVICII fanilor sai

Ati remarcat si voi? Are viata acest obicei: nu anunta niciodata ca se termina. Nu da preaviz. Asta cred ca e si motivul pentru care ne ia prin surprindere, uneori.

Pe 20 aprilie 2018 lumea, si nu era doar lumea muzicii electronice, era traversata de o unda de soc: era confirmat decesul lui Tim Bergling, cunoscut in toata lumea ca Avicii.A fost un pionier, un promotor, vizionar, omul care a reusit sa transforme metrica muzicii, a venit cu acel sound, inxistent pana atunci. Este artistul care a rescris ADN-ul muzicii electronice, trasand o noua directie in industria muzicala. Daca ai avut ocazia sa-l vezi live in 2015 @ Untold esti un norocos.

In octombrie 2018, a aparut o informatie despre colaborarea dintre Mike Posner si Avicii pentru „Change A Thang”, stire insotita de un video de 17 secunde, suficiente pentru a genera euforie in randul fanilor artistului suedez.

Astazi, „Change A Thang” a aparut in intregime pe Youtube si suna exact asa cum te asteptai sa sune: emotie de la prima masura si un vocal impecabil, Mike Posner, despre care sigur va amintiti; el este cel care a cantat despre Avicii in track-ul „I Took A Pill In Ibiza”.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.