Clientele Victoria’s Secret isi doresc marimi mai mari

By  | 

Nu e nicio noutate că Victoria’s Secret are vânzări foarte mari, atât la lenjeria intimă, cât şi la produsele de frumuseţe. Cu toate acestea, multe femei sunt nemulţumite de produsele oferite. Recent, mii de persoane au semnat o petiţie prin care cer companiei să creeze şi lenjerii în mărimi mai mari.

În acest moment, cea mai mare mărime disponibilă la Victoria’s Secret este XL, echivaletul mărimii 16. Industria modei defineşte îmbrăcămintea plus-size ca mărimea 12 până la 24, iar multe companii au la vânzare chiar şi 28.

Autoarea petiţiei, Dana Drew, spune: „Banii mei sunt destul de buni pentru ei, dar faptul că pot compăra doar produse ca parfum, loţiuni şi spray de corp trimite mesajul că trupul meu nu este.” Ea continuă: „În fiecare an mă uit la fashion show şi mi-aş dori să cumpăr produsele pe care le văd, dar nu pot pentru că Victoria’s Secret nu vinde şi plus-size.

Însă aceasta nu e singura petiţie care a apărut online. Altele cer ca Victoria’s Secret să arate mai multe tipuri de corpuri în show-uri, nu doar modele foarte slabe. Mulţi dintre Îngeri obişnuiesc să facă sport câte 4 ore pe zi pentru a arăta „perfect” în cadrul show-urilor, iar acest lucru nu este pe placul multor femei.

Cum se mentin in forma ingerii Victoria’s Secret?

Fiecare perioadă de timp ne dictează care este greutatea ideală şi forma pe care „trebuie” să o aibă o femeie, însă adevărul este că oamenii nu sunt nişte obiecte care ies pe bandă. Fiecare dintre noi are un corp diferit şi nu ar trebui să ne fie ruşine de asta. Din păcate, mass-media insistă să ne arate doar un anumit tip de femeie, iar acest lucru face multe persoane să aibă probleme cu încrederea în sine. 

Tu ce crezi, va ţine cont Victoria’s Secret de nemulţumirea clientelor sale şi va pune la vânzare şi modele mai mari de lenjerie?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *