Claire Danes nu vrea sa fie frumoasa in filme

By  | 

La 34 de ani, Claire Danes este o femeie împlinită: o familie fericită şi frumoasă şi o carieră care îi aduce numai împliniri. Ultimul său rol, cel al lui Carrie Mathison din serialul ”Homeland”, este pe cât de controversat pe atât de satisfăcător pentru actriţă.

Satisfacţiile profesionale vin prin numeroasele premii pe care Claire Danes le-a primit pentru interpretarea agentului C.I.A., Carrie Mathison iar cele personale din lejeritatea cu care îşi interpretează personajul. În plus, actriţa nu este câtuşi de puţin deranjată de comentariile superficiale în legătură cu faţa ei atunci când plânge, iar Carrie, care suferă de tulburare bipolară, o face des!

”Nu m-a interesat niciodată să fiu frumoasă pe ecran. Pur şi simplu nu mă interesează acest aspect. Mă preocupă doar dacă interpretez un personaj frumos, dar acest aspect nu este relevant pentru Carrie. Nu trebuie să îmi fac griji pentru asta şi mi se pare grozav. Ador să stau în cabina de machiaj şi să fiu gata în 15 minute şi nu într-o oră şi jumătate” a declarat Claire într-un interviu recent.

Această nouă perspectivă de a privi viaţa a venit o dată cu înaintarea în vârstă, mărturiseşte actriţa, care se bucură că a trecut de chinuitoarea perioadă a anulor 20. ”Sunt mai fericită la vârsta mea (34). Sunt mai conştientă de mine însămi şi simt mai puţin nevoia să îmi cer scuze pentru asta, îmi accept limitările şi sunt şi mai conştientă de ceea ce pot să fac.”

Pe Claire Danes ai mai văzut-o în filme ca ”My so Called Life” (1994), ”Romeo + Juliet” (1996), ”Stardust” (2007) şi ”Temple Grandin” (2010), însă celebritatea i-a adus-o rolul din ”Homeland” (2011-2013).

Ce părere ai despre felul în care plânge Claire Danes/Carrie? Noi spunem că e o actriţă admirabilă şi extraordinar de convingătoare, mai ales atunci când plânge!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *