Citate de la vedete despre greutatea lor

Iarba este mereu mai verde în grădina vecinului, iar despre vedete ne imaginăm că sunt întotdeuna fericite, mai ales când vine vorba despre corpul lor. Cu toate că unele dintre ele chiar sunt în prezent, multe nu și-au iubit din totdeuna corpul.

Oricine se poate simți nesigur, chiar și vedetele cu care adesea ne comparăm:Kim Kardashian

Kim Kardashian

E clar că vedeta își iubește corpul, iar deseori a fost numită chiar narcisistă, însă nici ea este întotdeuna fericită cu modul cum arată. „Cea mai mare nesiguranță a mea este că arăt grasă uneori”, spune Kim. „Chiar iar asta în serios. Fac tot ce pot și am o dietă pentru a rămâne în formă”. În plus, ea a mai spus că atunci când era adolescentă nu își suporta sânii mari.

Chrissy Teigen

Chrissy teigen

Modelul a vorbit deschis despre nesiguranțele ei în luna februarie a acestui an. „Eram genul de persoană care se cântărea de 3 ori pe zi înainte să nasc. Știam cât câtăresc la ora 8, știam cât trebuie să am la ora 13 și știam cât trebuie să am la ora 20”. Din fericire, a învățat că numărul de pe cântar nu contează și a scăpat de această obsesie.

Selena Gomez

În 2015, cântăreața a spus că și ea a fost „body shamed”. „Nu mi se mai întâmpase asta. Mă îngrășasem, dar nu îmi păsa. M-a afectat puțin.”

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

Actrița mărturisește că de multe ori i s-a spus că „are forme”, ceea ce, așa cum știm cu toții, în prezent înseamnă să fii puțin plinuță. „Fac Pilates în fiecare zi. Mănânc, dar fac sport mai mult decât alte persoane. Ne-am obișnuit ca toate femeile să fie prea slabe, așa că atunci când vedem una cu o greutate normală ne gândim că e curvy, ceea ce e nebunesc.”

Kendall Jenner

Kendall Jenner

„Încerc să mă îngraș, dar nu se întâmplă. Ce nu înțeleg oamenii este că a-i spune cuiva că e prea slab e același lucru cu a0i spune că e prea gras. Nu e un sentiment plăcut.”

Citește și: Cele mai bizare metode de slăbit 

Beyoncé

Beyonce

„Nu sunt cea mai slabă femeie. Am curbe, sunt mândră de ele. M-am chinuit de la o vârstă fragedă cu dietele. Să găsesc ceva care chiar funcționează – care păstrează kilogramele în plus la distanță – a fost greu pentru mine.”

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian

„Când eram mică eram plinuță”, a spus Khloe într-un interviu din 2015. „Să fiu comparată cu surorile mele era ceva cu care eram obișnuită. Am început să spun că sunt sora grasă, dar amuzantă. Aproape că am lăsat asta să îmi conducă viața. De fapt nu eram grasă, nu eram obeză. Dar nu am vrut ca societatea să mă facă să cred că sunt.”

Lady Gaga

Lady Gaga

În 2012, Gaga a spus în cadrul unui interviu: „Nu-mi pasă dacă ei cred că sunt grasă, pentru că, sincer… chiar m-am îngrășat cu vreo 13 kilograme.”

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

În 2014, actrița a spus că „Am un corp ok, presupun. Nu aș zice că e remarcabil, totuși. Nu îmi plac coapsele mele sau mijlocul, dar nu o să mă plâng.”

Citește și: Cum îți afectează slăbitul frumusețea 

 

articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Olivia Blair)

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.