Cine va juca in primul film al lui Bradley Cooper?

By  | 

Bradley Cooper va regiza primul său film, iar în rolul principal o vom revedea pe una dintre cântărețele noastre preferate!

Bradley Cooper va regiza în curând primul său film, un remake după drama „A Star is Born” din 1937. Filmul o are în prim plan pe o tănără care visează să ajungă vedetă și este ajutată de un actor alcoolic a cărei carieră intră în declin.

Inițial acest film trebuia să fie regizat de Clint Eastwood, însă acesta a decis să renunțe, astfel încât Cooper se va ocupa de el. Încă de când Eastwood a anunțat acest remake, Beyonce s-a arătat interesată de rolul principal și este prima actriță din distribuție care a fost anunțată oficial.

Mai mult, Bradley Cooper va avea și el un rol în film, și anume cel al actorului alcoolic care o va ajuta.

Din păcate, momentan nu se știe exact când va începe producția pentru acest film, deci cel mai probabil va apărea pe marile ecrane la sfârșitul lui 2016 sau chiar în 2017.

În orice caz, suntem foarte entuziasmate să îi vedem pe cei doi jucând împreună! Se pare că Beyonce are gânduri foarte serioase în legătură cu actoria, ea urmând și cursuri în acest sens.

*articol preluat din Cosmopolitan UK

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *