Cine va juca in noul film Disney, „Beauty and The Beast”?

By  | 

După succesul pe care „Maleficent” şi „Cinderella” l-au avut, Disney revine cu încă un film live action bazat pe o poveste clasică – „Beauty and The Beast”. Filmul fantasy urmăreşte povestea unei tinere care, în schimbul libertăţii tatălui său, este de acord să locuiască cu o bestie monstruoasă în castelul acesteia. Ea poate deţine cheia pentru salvarea bestiei, dar va reuşi să facă asta?

Primii actori care au confirmat că vor apărea în film au fost Emma Watson în rolul frumoasei Belle, Luke Evans (Gaston), Dan Stevens (bestia), Josh Gad (Le Fou) şi Emma Thompson (domnişoara Potts, ceainicul vorbitor), iar astăzi un alt actor celebru a anunţat că va participa la proiect: Ian McKellen, care va juca rolul ceasului Cogsworth.

Cu o carieră ce a început în 1964, Sir Ian McKellen este unul dintre cei mai îndrăgiţi actori englezi. A jucat până acum în peste 100 de filme şi seriale, printre care amintim „Apt Pupil” (1998), „Gods and Monsters” (1998), „Rasputin” (1996), seria „X-Men”, unde l-a interpretat pe Magneto şi serile „Lord of The Rings” şi „Hobbit”, unde a fost marele vrăjitor Gandalf. Fanii săi au fost în extaz când au aflat că va apărea şi în rolul celebrului detectiv excentric Sherlock Holmes din drama „Mr. Holmes” ce va apărea anul acesta în iulie, iar în 2015 şi 2015 îl vom mai vedea în încă patru filme.

Filmările la „Beauty and The Beast” vor începe în cursul acestui an, iar premiera filmului va avea loc pe 17 mai 2017. 

De asemenea, Disney a anunţat că va mai lansa pe viitor şi alte filme bazate pe poveşti clasice precum „Mica sirenă”, „Mulan”, „Pinocchio” sau „Dumbo”.

Abia aşteptăm să vedem primul trailer al filmului! Eşti şi tu la fel de entuziasmată ca noi?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *