Cine o va conduce la altar pe Meghan Markle

Mâine,  19 mai 2018, la Capela St. George la Castelul Windsor va avea loc nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle. După tot felul de discuţii contradictorii şi controversate, Meghan Markle nu va mai fi condusă de tatăl ei spre altar.

Thomas Markle nu va mai participa la nuntă și, mai important, nu o va mai conduce la altar din cauza unor probleme de sănătate.”Din păcate, tatăl meu nu va mai participa la nuntă”, a scris Meghan în comunicatul publicat de Palatul Kensington pe rețelele de socializare. ”Am ținut mereu la tatăl meu și sper că i se va oferi spațiul de care are nevoie pentru a se concentra asupra sănătății sale.”

Declarația ei continuă: ”Aș dori să le mulțumesc tuturor celor care au trimis mesaje de sprijin și înțelegere. Vă rog să știți că Harry și cu mine abia așteptăm să împărtășim ziua noastră specială cu voi sâmbătă.”

Cum Thomas Markle lipsește, sunt tot felul de întrebări și speculații cu privire la cine o va conduce la altar. Doria Raglan, mama lui Meghan Markle, părea a fi opțiunea cea mai probabilă să se concretizeze. Mai ales, pentru că Meghan va merge în mașină cu mama ei spre capelă.

Astăzi însă Palatul Kensington a anunțat oficial cine o va conduce la altar pe Meghan. Și toată lumea a fost surprinsă.

Citeşte continuarea materialului: https://www.marieclaire.ro/printul-charles-o-va-conduce-la-altar-pe-meghan-markle/

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.