Cine este românca care va juca alături de Keanu Reeves în ”Siberia”?

Ana Ularu, o româncă de 33 de ani, va interpreta rolul iubitei lui Keanu Reeves în filmul ”Siberia”. Actrița a jucat în ”Serena”, alături de Bradley Cooper și Jennifer Lawrence, dar și în ”Inferno”, alături de Tom Hanks.

Filmul va surprinde povestea unui comerciant american de diamante care, odată ce partenerul său dispare în mod inexplicabil, porneşte pe urmele acestuia, având drept paravan vânzarea unor diamante rare. Ajuns în Rusia, Lucas începe o relaţie amoroasă cu Katya (Ana Ularu), proprietara unei cafenele. Pe măsură ce pasiunea dintre cei doi sporeşte, se complică lucrurile şi în lumea înşelătoare a comerţului de diamante.

„Nu poți juca acest rol decât dacă ai un caracter foarte puternic, iar Ana este o forță. I-a dat personajului său exact ce speram“, a spus Gabriela Bacher, unul dintre producătorii filmului.

Ana Ularu a obținut premiul pentu cea mai bună actriță în rol principal la Festivalurile de Film de la Locarno, Salonic și Gopo și a fost selectată Shooting Star la Berlin, devenind astfel una dintre cei mai buni 10 tineri actori din Europa.

Producția canadiano-americană-germană regizată de Matthew Ross va avea premiera internațională în data de 13 iulie, la New York.

Text: Andrada Oană

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.