Cine este britanicul sexy care cucereşte România?

Cine este Calum Scott, britanicul sexy care cucereste topurile YouTube din Romania si nu numai cu cea mai recenta piesa – “You Are The Reason”?!

9 lucururi pe care trebuie sa le stii despre artistul Calum Scott, care a adunat peste 11 milioane de vizualizari in cateva zile si a ajuns instant in top 10 Trending pe YouTube:  1. In copilarie canta la tobe, ulterior fiind impulsionat de sora lui, care era solista, sa isi incerce si aptitudinile vocale.
  2. Pe langa sora lui, Jade, pe care o cunoaste toata lumea de la auditiile Britain’s Got Talent, Calum Scott are inca 5 frati vitregi, cu varste cumprinse intre 6 si 17 ani.
  3. Dupa debutul in concursul televizat Mail’s Star Search, a facut parte din trupa Maroon 4, creata ca tribute al trupei Maroon 5.
  4. Sloganul lui poate fi interpretat si ca o autodescriere: “Un baiat obisnuit care tinteste spre extraordinar”.
  5. Oricand ar inlocui o masa de pranz cu o punga de cipsuri, mai exact, cele cu aroma de branza – Quavers.
  6. In cercul lui de prieteni, se afla cateva persoane cunoscute: Marcus Collins, Union J si, desigur, Sam Smith.
  7. Chiar daca Simon Cowell il vedea castigator, in finala Britain’s Got Talent, in timp ce interpreta “Diamonds”, din cauza presiunii si a emotiilor, artistul a uitat cateva versuri. Poate ca acesta a fost motivul pentru care Calum a pierdut sansa la titlu.
  8. Propria versiune a piesei “Dancing On My Own” (de la Robyn) a fost auzita in unul dintre episoadele binecunoscutului serial “Vampire Diaries”
  9. In august, 2016, “Dancing on my own” a fost certificat Platinum in 4 tari, fiind vandut in peste 600.000 de copii. Tot in acest an, piesa a ajuns sa fie cel mai bine vandut single in Marea Britanie.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.