Cine este Amal Alamuddin, logodnica lui George Clooney?

By  | 

După mai multe relaţii cu vedete precum Kelly Preston, Renée Zellweger şi Krista Allen şi după mariajul cu actriţa Talia Balsam, ce a durat din 1989 până în 1993, Clooney face de această dată pasul cel mare alături de Amal Alamuddin. Vestea a venit de la prietenii actorului iar noul inel al iubitei sale pare să confirme vestea cea mare.

Noua sa cucerire, avocatul britanic Amal Alamuddin, nu are însă nicio legătură cu showbizul. Născută în Beirut, Amal s-a mutat cu familia în Londra la vârsta de doi ani. A studiat la New York University School of Law şi St. Hugh’s College de la Universitatea Oxford, cunoaşte engleza, araba şi franceza, iar în prezent lucrează la un birou de avocatură din Londra, fiind specializată în drept internaţional şi drepturile omului. Alamuddin şi este unul dintre avocaţii lui Julian Assange, fondatorul WikiLeaks.

În plus, dacă George Clooney este tipul de bărbat după care toate femeile suspină, merită menţionat că logodnica sa, Amal Alamuddin, a fost votată drept cea mai sexy avocată a Londrei.

În vârstă de 52 de ani, Clooney este un actor, producător şi regizor american; a câştigat două premii Oscar (pentru cel mai bun actor în rol secundar – Syriana – în anul 2006, pentru cel mai bun film al anului – Argo – în 2013), trei premii Globul de Aur (pentru cel mai bun actor într-un musical – O Brother, Where Art Thou? – în 2001, pentru cel mai bun actor în rol secundar – Syriana – în 2006 şi pentru cel mai bun actor într-o dramă – The Descendants – în 2012).

A jucat în peste 70 de filme, cel mai recent fiind Eroii Monumentelor/The Monuments Men (2014), iar următorul film în care va apărea este Tomorrowland şi va avea premiera în mai 2015. Ca producător a lucrat la aproape 30 de filme, iar ca regizor la 6. De asemenea, se poate lăuda cu 5 titluri şi la categoria scenaristică.

George Clooney este cunoscut şi ca fiind activist social şi liberal, în ianuarie 2008 fiind numit de Organizaţia Naţiunilor Unite "Mesager al Păcii".

Momentan, Clooney şi Alamuddin nu au decis data nunţii, însă vă vom ţine la curent!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *