Cine e Jack Huston

By  | 

MINI CV

  • Varsta: 28 ani
  • Zodie: Sagetator
  • Inaltime: 1,83 m
  • Locul unde s-a nascut: Londra, Marea Britanie
  • De unde-l stii: A jucat in 2008 in rolul lui Wulfric din filmul SF „Outlander” si a aparut in cea de-a treia pelicula Amurg: Eclipsa, intruchipandu-l pe Regele Royce al II-lea.

Familie

Jack are ca bunic din partea mamei pe cel de-al saselea Marchiz de Cholmondeley, iar arborele sau genealogic ii include pe: celebra actrita Angelica Huston, cunoscuta pentru rolul Morticiei din „Familia Adams”, pe Trezorierul Bagdadului, David Sassoon, pe Mayer Amschel Rothschild, fondatorul celei mai puternice „dinastii de bancheri” din Europa si pe primul premier al Marii Britanii, Robert Walpole.

Viata personala

Are o relatie serioasa cu prezentatoarea britanica de televiziune Cat Deeley – o superba blonda cu alura de fotomodel. .

De altfel, tabloidele britanice trambiteaza deja ca cei doi se vor logodi in curand.

Actorie

In 2010 urmeaza sa-l vezi in filmul „Salomaybe?”, care are scenariul scris de Al Pacino, celebrul actor fiind si regizorul peliculei.

Daca inca mai ai dubii privind talentele sale actoricesti, iata ce spune Al Pacino despre el: „Si-a permis libertatea de a improviza.

Mediul (pe platoul de filmare al „Salomaybe?” – n.r.) apartinea improvizatiei, haosului… dar lui Jack nu-i pasa de asta. Ba chiar parea ca-i place provocarea. Pe acesti actori e bine sa-i ai in vedere tot timpul”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *