Cine e Bill Skarsgård, noul Pennywise din It?

Bill Skarsgård ne-a terifiat pe toți odată cu lansarea noului film It, dar cine se află cu adevărat în spatele machiajului?

Ce-a de-a doua adaptare cinematografică a romanului It scris de Stephen King a fost lansată la începutul acestei luni, iar Skarsgård s-a dovedit a fi un Pennywise excelent.Iată ce mai trebuie să știi despre Bill Skarsgård:

Este suedez;

Are 27 de ani (născut pe 9 august 1990);

Are o relație cu actrița Alida Morberg;

Face parte dintr-o familie de actori. Tatăl său (Stellan Skarsgård) a apărut, printre altele, în Good Will Hunting, două filme din seria Pirates of the Caribbean, The Girl With the Dragon Tattoo și câteva filme Marvelm. Trei dintre cei frați ai săi sunt de asemenea actori.

Unul din frații săi este Alexander, cunoscut pentru rolul lui Eric Northman din True Blood, iar Gustaf joacă rolul lui Floki în serialul Vikings.

Bill Skarsgård și-a începu cariera în 2000 cu rolul din thriller-ul White Water Fury. A mai apărut și în alte 20 de filme și seriale, printre care Hemlock Grove sau Atomic Blonde.

În anii ce urmează îl vom mai vedea în It: Chapter Two, Emperor, Ascendant, Assassination Nation și Castle Rock. De asemenea, va da voce unui personaj din animația Moomins and the Winter Wonderland.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.