Ciara a lansat o melodie romantica noua

By  | 

Aflată într-un stadiu avansat al sarcinii, Ciara îşi continuă cu pasiune munca. Artista lucrează la un nou album şi ne-a dezvăluit o melodie romantică nouă, ”Anytime”, la petrecerea după Premiile Grammy 2014. Melodia pare o dedicaţie de dragoste lui Future, logodnicul şi tatăl primului copil al Ciarei.

După ce a dezvăluit sarcina recent, în cadrul unui show tv, Ciara a radiat mai mult decât de obicei la apariţiile de pe covorul roşu. La premiile Grammy 2014, artista a avut una dintre cele mai apreciate ţinute şi a atras atenţia tuturor, la fel cum a făcut şi Olivia Wilde pe covorul roşu al Globurilor de Aur

Ciara nu a fost nominalizată la nicio categorie a premiilor Grammy, însă a anunţat lansarea unui nou album mai târziu, anul acesta. Sound-ul melodiei prezentate la after party-ul de la Grammy este diferit faţă de cel cu care ne-a obişnuit artista, poate şi din cauza faptului că a interpretat melodia însoţită de orchestră.

Înainte de a începe să cânte, Ciara a ţinut să le mulţumească fanilor săi pentru sprijinul necondiţionat acordat. ”Motivul pentru care sunt astăzi aici sunt fanii mei. Sunt foarte conştientă de asta şi extrem de  recunoscătoare, aşadar vreau să profit de ocazie să vă dedic această melodie” a declarat artista.

Ce părere ai despre noua melodie a Ciarei? Nouă ne place tare mult!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *