Ciara a anuntat ca este insarcinata

By  | 

Ciara a confirmat cu plăcere zvonul că ar fi însărcinată în cadrul show-ului tv „The View”, unde şi-a dezvăluit şi burtica foarte evidentă. Zvonurile despre sarcină au început să curgă încă din decembrie, când artista a început să îşi ascundă abdomenul pe care, de altfel, îl afişa cu mândrie mai mereu.

Printre primii care au ţinut să o felicite pe Ciara se numără şi Nicki Minaj, care i-a transmis urările colegei de breaslă pe contul de Twitter. Conform TMZ, staff-ul lui Future, logodnicul Ciarei, ştia deja de sarcină deoarece în contractul pentru turneul artistului este trecută o clauză care obligă organizatorii să păstreze un mediu cât mai curat atunci când logodnica sa călătoreşte cu el.

Acesta va fi primul copil al Ciarei, spre deosebire de logodnicul său, care are deja 3 copii cu 3 femei diferite! Cu toate astea, artista nu este deloc stânjenită de situaţie, din contră, susţine că Future i-a schimbat viaţa în bine şi că se simte mai bine de când este cu el.

Ciara şi Future au colaborat şi la realizarea videoclipului „Body Party”, pe care îl poţi urmări mai jos. Felicitări cuplului pentru logodnă şi sarcină şi sperăm să o vedem pe Ciara cât mai curând şi în rochia de mireasă!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *