Christopher Bailey părăsește Burberry

Burberry a anunțat astăzi că în 2018, Christopher Bailey va părăsi postul de președinte și director de creație al brandului.

“A fost un privilegiu să lucrez atâta timp pentru Burberry, cu atât mai mult cu cât am avut alături timp de 17 ani un grup de oameni de la care am avut ce învăța. Burberry a încapsulat extrem de bine tot ce înseamnă și reprezintă “Britain”. Ca și organizație este foarte creativă, inovatoare și concentrată spre partea de exterior. Celebrează diversitatea și propune ideea de “challenge”. Are o vechime de peste ‘160 de ani, dar are un “spirit tanar” a declarant Bailey. S-a alăturat brandului în ‘2001 și în prezent este președinte și director de creație. Este o parte a instituiei, dar este mereu schimbătoare și întotdeauna învățată.Sursă: GettyImages

A fost un loc cu adevărat inspirator de lucru, iar decizia de a pleca nu a fost deloc usoară, insă cred cu adevărat că cele mai bune zile ale lui Burberry sunt încă în ascensiune și că societatea va funcționa din ce în ce mai puternică cu strategia pe care am dezvoltat-o și cu talentul excepțional pe care l-am avut în frunte cu Marco. Aș dori să mulțumesc tuturor colegilor mei, precum și Sir John Peace și Comitetului pentru tot sprijinul și credința în mine de-a lungul anilor. Sunt încântat să urmăresc noi proiecte creative, dar să răman pe deplin angajat în viitorul succes al acestui brand magnific și să asigure o tranziție lină.”

 

Citește și:Nominalizări CFDA Fashion Awards 2017

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.