Christine Quinn despre faimă, feminism și Selling Sunset

Christine Quinn, vedeta absolută a show-ului Selling Sunset, a stat de vorbă cu Cosmopolitan România despre serialul care i-a adus faima pe rețelele sociale, despre feminism și planurile pentru 2021, dar și despre cum se devine milionară prin propriile forțe în industria dură a imobiliarelor de lux din Los Angeles.

Grație arhitecturii extravagante și decorurilor exorbitante, ținutelor fabuloase și, în fine, certurilor teribil de distractive, am devenit și noi (pe parcursul celor trei sezoane disponibile pe Netflix) fani înfocați ai reality-show-ului Selling Sunset. Iar dacă ai urmărit și tu măcar un episod din serialul dedicat scenei imobiliare bombastice și extrem de bănoase din Los Angeles, nu ai cum să nu o iubești pe Christine Quinn! Vestea bună este că reputatul agent imobiliar și regina neîncoronată a show-ului cu pricina a stat de vorbă cu noi despre succes, faimă și feminism, dar și despre cum este să devii un influencer în Social Media aproape peste noapte și despre calitățile de care ai nevoie pentru a reuși într-o lume a bărbaților!

Christine Quinn Cosmopolitan Romania
© Christine Quinn / Cosmopolitan România, Digital Cover pentru luna februarie 2021.

Iar ca să îți facem o scurtă introducere în viața lui Christine, vedeta de pe Digital Cover-ul nostru din luna februarie, înainte de a-i da cuvântul, află că este o fire zbuciumată, își exprimă părerile răspicat, cu tărie și mult umor (exact cum ne place!) și este renumită pentru șarmul ei sudist (fiind originară din Dallas, Texas) și pentru stilul vestimentar super fashionable. În numai un an, a reușit să câștige inimile telespectatorilor de pretutindeni, dar și peste un milion de followers pe Instagram. Însă Christine era deja o femeie de afaceri realizată sau, dacă vreți, cum am zice, un milionar care a reușit prin propriile forțe. Află mai multe despre ea (și admiră-i ținutele îndrăznețe), în materialul de mai jos!

COSMO: Ești un profesionist de succes într-o industrie dură. Și ai început la o vârstă atât de fragedă. De ce este nevoie pentru ca o femeie să reușească în ceea ce unii ar numi o „lume a bărbaților”?

Christine: Nu accepta nimic de la nimeni și fii propriul tău șef!  Ține capul sus și nu te lăsa influențată de vocile care șoșotesc pe la spate. Am învățat foarte repede că trebuie să fiu tare ca fierul pentru a fi luată în serios.  Crede-mă, în industria asta este atât de ușor să fii văzută ca o blondă prostuță! Așa că am muncit de două ori din greu, și am făcut-o încălțată cu pantofi Christian Louboutin, cu tocuri de 18 cm!

Christine Quinn Cosmopolitan Romania
© Christine Quinn / Cosmopolitan România. Christine poartă: rochie, Nicole and Felicia; cercei, Natalie Mills Jewelry; inele, JustDesi (stânga) și (dreapta) din garderoba personală.

COSMO: Ești foarte sinceră și întotdeauna cauți să conduci conversația în direcția emancipării femeilor. Te consideri feministă?

Christine: Absolut. Sunt mândră să fiu feministă și să cred cu adevărat că viitorul este la feminin. Avem o femeie VP (nota redacției: vice-președintele Statelor Unite, Kamala Harris)! Fetele conduc!

COSMO: În ideea aceasta (și poate nu numai), care ar fi temele de conversație pe care ar trebui să le avem sau problemele care crezi că trebuie să fie abordate în societatea zilelor noastre?

Christine: Ei bine, cred că este evident, având în vedere evenimentele actuale. Trebuie nu doar să vedem toți oamenii, ci trebuie să-i ascultăm pe toți și să-i ajutăm pe toți.

Christine Quinn Cosmopolitan Romania
© Christine Quinn / Cosmopolitan România. Christine poartă: colier, Chanel; brățară (stânga),  Jennifer Fisher; brățară (dreapta), Shay Jewelers; rochie, God Save Queens.

COSMO: Ca toate femeile independente, proiectezi încredere, putere și ambiție. Care sunt cele mai frecvente concepții greșite, jignitoare, despre femei puternice, cu care te-ai confruntat (și poate încă o faci)?

Christine: Cred că cea mai greșită concepție despre femeile puternice este că ne trezim în fiecare zi și suntem întotdeauna gata să luăm lumea în piept. Aș vrea să fie așa. Uneori mă trezesc lipsită de ambiție, lipsită de motivație, și mi se pare greu să mă ridic din pat și să fiu inspirată. Cred că societatea are așteptări nerealiste despre cât de asiduu și cât de des ar trebui ca oamenii să lucreze. Încerc să nu mă forțezdar în schimb, să îmi ascult gândurile în fiecare moment. Cred că este vorba despre găsirea echilibrului, în  propriul tău ritm.

COSMO: Care sunt acele femei, celebre sau nu, care te inspiră să fii o persoană mai bună și de ce?

Christine: Pe măsură ce am crescut, am crezut că Marilyn Monroe întruchiparea farmecului. Mi-a  plăcut să mă uit la starurile de cinema de la Hollywood. Am fost întotdeauna obsedată de ținutele lor și stilul lor extravagant. Dolly Parton a fost un alticon important pentru mine. Ea este un filantrop incredibil, și pare a fi o femeie atât de grijulie și caldă. Ea a devenit femeie de afaceri la o vârstă foarte fragedă, și a investit în mai multe proiecte în afara industriei de divertisment. Ea este modelul meu absolut și în moda, și în afaceri.

Christine Quinn Cosmopolitan Romania
© Christine Quinn / Cosmopolitan România. Christine  poartă: corset și pantaloni scurți, The Blonds; ochelari de soare, Dior @friendmanoptometry; brățară și inel, Shay Jewelers; cercel, Jennifer Fisher.

COSMO: Ai devenit vedetă TV după trei sezoane Selling Sunset pe Netflix. A fost întotdeauna scopul tău să-ți construiești o carieră în actorie sau reality TV?

Christine:  Am început să joc cu ceva ani înainte să lucrez în domeniul imobiliar. Întotdeauna mi-am dorit să fiu comediană și să fac oamenii să râdă. Ăsta a fost visul meu absolut. În imobiliare am „aterizat” din întâmplare. Când am fost abordată pentru a acest proiect, am știut că a fost menit să fie așa. O combinație între modă și dramă, și pe deasupra oportunitatea de a împărtăși personalitatea mea cu lumea toată, a fost un vis devenit realitate!

COSMO: Nu aveai nici măcar Instagram înainte de emisiune, iar acum ești o celebritate și pe rețelele de socializare. Cu atât de mulți urmăritori, simți nevoia de a angaja publicul în cauzele în care crezi? Te rog să ne împărtășești câteva exemple.

Christine: N-am avut social media înainte de show, așa că m-am pomenit într-o lume complet străină. Mă străduiesc în mod constant să rămân în actualitate. Fac tot posibilul să împărtășesc lucrurile pe care le iubesc cu urmăritorii mei, în speranța că și lor le va plăcea.

Christine Quinn Cosmopolitan Romania
© Christine Quinn / Cosmopolitan România. Christine poartă: body cu franjuri, AREGA by Aria Garcia.

COSMO: Ce-ți place cel mai mult la Selling Sunset?

Christine: Îmi place că ajung să fiu eu însămi. Asta e, sincer, tot ce mi-am dorit vreodată.  Ca actriță, am jucat mereu un rol care nu eram „eu”. În sfârșit simt că pot fi eu însămi în fața camerelor de filmare. Îmi place că pot lucra din greu și faptul că pot să arăt femeilor din întreaga lume că orice este posibil dacă muncești din greu… Uneori, simt că spectacolul este podiumul meu personal de modă. Ha, ha, ha!

COSMO: Cum arată casa visurilor tale, sau propriul tău „apus de soare”, ca să spunem așa?

Christine: Eu locuiesc în prezent în casa mea de vis. Este o casă modernă de 650 mp, cu o piscină, uși glisante din sticlă pe tot exteriorul, o sală de cinema, propria mea cameră „glam” și cele mai uimitoare priveliști 360° către Hollywood Hills. Mi-ar plăcea să dețin o casă rustică, unde mi-aș dori mai mult teren pentru cai.

Christine Quinn Cosmopolitan Romania
© Christine Quinn / Cosmopolitan Romania. Christine poartă: body din franjuri, AREGA by Aria Garcia.

COSMO: Ești ceea ce ei numesc un milionar pe propriile forțe, așa că trebuie să ai o rețetă personală pentru succes. Te rog să împărtășești unele dintre secretele tale cu fetele Cosmo!

Christine: Continuă să te străduiești și nu te uita înapoi. Eu, una, chiar cred cu putere în tehnica manifestării, despre care sunt sigură că ați tot auzit. Dacă îți vizualizezi visul și vei munci pentru el, acesta se va împlini!

COSMO: Care este  cea mai puțin preferată tendință de modă din 2021? Dar cea cu care îți place cel mai mult să te joci?

Christine: Cea mai neinspirată tendință în modă au fost pantofii cu vârf pătrat. De ce?! Nu există nici un motiv plauzibil pentru asta.

Christine Quinn Cosmopolitan Romania
© Christine Quinn / Cosmopolitan Romania. Christine Quinn poartă rochie, Michael Fausto, colier și brățară, JustDesi, inele, Alexa Kelley.

COSMO: Dacă moda este un mod de a-ți exprima personalitatea, ce spune dressing-ul tău despre tine?

Christine: Moda e viața mea. Îmi place să mă îmbrac după toanele mele. În unele zile mă simt îndrăzneață și feroce într-o rochie strâmtă și tocuri. În alte zile mă simt capricioasă, și vreau doar să ies în trening și papucii meu preferați Louis Vuitton. Simt că look-ul meu este o ilustrare directă a sentimentelor mele în fiecare zi.

COSMO: Ce părere ai despre stilul personal versus modă?

Christine: Pentru mine, stilul personal ESTE modă. Moda nu mai este doar ceva dictat de reviste și modele.  Bloggeri, influenceri și oamenii obișnuiți pot fi acum catalizatori ai tendințelor în curs.   Trăim moda în fiecare zi.  Stilul meu  este în continuă evoluție pe baza stării mele de spirit, sau orice altă ocazie pentru care mă îmbrac.

Christine Quinn Cosmopolitan Romania
© Christine Quinn / Cosmopolitan România. Christine poartă: rochie, Nana Jacqueline; ochelari de soare, Dior; cercei și mânuși, Nana Jacqueline; geantă, Marzook; sandale, Jimmy Choo.

COSMO: Numește trei lucruri la care ești  foarte bună – chestii de care oamenii nu sunt mereu conștienți.

Christine: Călăresc excelent. Îmi place să gătesc și să coc, și ador  yoga.

COSMO: 2020 a fost un an dificil, ciudat pentru majoritatea oamenilor. Cum a fost pentru tine? Care sunt lecțiile pe care le-ai învățat sau modurile în care ai fost pusă la încercare?

Christine: Pentru mine 2020 a fost un an extrem de dificil. Dar, am învățat să petrec mai mult timp de calitate cu prietenii și familia mea. Am fost, în cele din urmă, în măsură să iau o pauză, să mă relaxez. Uneori toți avem nevoie de o pauză, știi?

Christine Quinn Cosmopolitan Romania
© Christine Quinn / Cosmopolitan România. Christine poartă: rochie, Nana Jacqueline; ochelari de soare, Dior; cercei și mânuși, Nana Jacqueline; geantă, Marzook; sandale, Jimmy Choo.

COSMO: Ce ne poți spune despre obiectivele personale și proiectele profesionale din 2021? Așteptăm cu nerăbdare să apară sezonul 4 din Selling Sunset.

Christine: Voi face din 2021 anul meu! Am o mulțime de lucruri foarte mișto, strict secrete, deja în lucru. În domeniul modei și frumuseții… așa că, fiți pe fază!

În fine, iată și o galerie foto cu unele dintre cele mai cool cadre din culisele shootingului nostru. Și nu uita să intri și pe contul nostru de Instagram (@cosmopolitanromania) pentru a descoperi câteva clipuri de making of!

Echipa de producție:

Model: Christine Quinn @thechristinequinn
Fotografie și Direcție Artistică: Sam Spence @samspencework
Stilism: Cara Gordon @cara_gordon and Kathryn Gosik @kathryngosik
Machiaj: Eros @erosmua
Coafură: Jason @jasonhaiir
Producție/Fashion PR: Emily Blair Marcus @emilyblairmarcus @emilyblairmedia
BTS Video: X @shootwithx și Jon Stawrosky @fromjonwithlove
BTS Video: Brooke James @brooketjames și echipa

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.