Christina Aguilera si-a recapatat silueta

By  | 

Îmbrăcată într-o rochie roz mini, Christina a dezvăluit un trup în formă la un eveniment organizat de NBC în acest weekend. Artista în vârstă de 32 de ani a adoptat un look simplist, cu părul blond lăsat liber, machiaj discret şi un zâmbet fermecător.

Aguilera a primit numeroase critici datorită faptului că nu şi-a dat silinţa să slăbească după ce a luat foarte mult în greutate în timpul sarcinii. În toată această perioadă, Christina şi-a susţinut cauza cu demnitate şi a declarat chiar că este mândră de formele sale.

Numeroasele critici la adresa Christinei au atras solidaritatea unor vedete apropiate artistei. Cel mai afectat de vorbele grele aruncate în direcţia Aguilerei a fost Adam Levine, solistul trupei Maroon 5 şi colegul de platou din show-ul ”The Voice”, care s-a declarat contrariat de atitudinea colegilor de breaslă, care au impresia că pot spune orice doar pentru că sunt vedete.

”Nu este în regulă. Nu mi-a plăcut asta niciodată. Cred că este oribil şi o să îi iau apărarea oricând oamenii spun lucruri de genul acesta deoarece nu este treaba lor” a declarat Levine.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *