Chrissy Teigen si John Legend, nunta in septembrie

By  | 

Chrissy Teigen şi John Legend şi-au dezvăluit planurile de nuntă

Frumosul cuplu va face pasul următor al relaţiei în cadrul unei ceremonii intime în Italia, în luna septembrie a acestui an. Chrissy şi John au luat această decizie deoarece artistul urmează să înceapă un turneu care îl va ţine plecat o perioadă lungă de timp, a declarat o sursă apropiată cuplului.

Ceremonia şi petrecerea se vor ţine în localitatea Como din Italia,o staţiune turistică pe malul lacului cu acelaşi nume. Şi alte vedete internaţionale sunt îndrăgostite de Como: George Clooney deţine o casă acolo, la fel şi Channing Tatum!

Teigen şi Legend sunt logodiţi din decembrie 2011 şi sunt împreună de 6 ani. Cei doi au avut o relaţie frumoasă, discretă şi lipsită de scandaluri, aşadar căsătoria este o modalitate perfectă de a celebra relaţia. Chrissy a anunţat chiar de ceva vreme că şi-a ales şi rochia de mireasă, un model Vera Wang care o face să se simtă absolut deosebit.

”O să port Vera (Wang). Nu există numic asemănător cu o rochie creată de Vera. Diferenţa este uimitoare. Mă simt ca o prinţesă.” a mărturisit modelul învârstă de 27 de ani. ”John crede că o să port ceva sexy şi mulat, habar nu are!” a adăugat aceasta.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *