Chris Pine se întoarce!

Pe 2 octombrie îl putem revedea  pe Chris Pine (interpretându-l pe Steve Trevor) alături de Gal Gadot (Diana) într-unul dintre filmele noastre preferate Wonder Woman 1984. Perfect pentru  a începe să mergem din nou în cinematografe — în condiții de siguranță, normal, dar nu-i așa că vă era dor să vedeți un film la cinema?

Chris Pine loves Gal Gadot

Vi s-a întâmplat vreodată să vă placă atât de mult un cuplu dintr-un film, încât să vă doriți din tot sufletul ca ei să se iubească și dincolo de platourile de filmare? Mie mi s-a întâmplat de câteva ori, și chiar am căutat detalii behind the scenes care poate, poate mi-ar fi confirmat că trăiesc o poveste de dragoste reală măcar în secret. Nu e ok ce am făcut, știu, am pierdut și o groază de timp aiurea! Dar cum să nu ajungi în starea asta când îl vezi pe Chris Pine cum o privește pe Gal Gadot?

Cum se tachinează în spatele camerelor de filmat, cum se fac unul pe altul să râdă, cum el îi completează frazele cu unele cuvinte care îi mai scapă dat fiind că este evreică (cea mai sexy evreică pe care am văzut-o până-n prezent). Și nu sunt singura care a detectat această chimie pe care actorii, în general, nu o trăiesc chiar la tot pasul. Într-unul dintre interviurile pe care le-a acordat, alături de partenera sa reală la vremea aceea, Sofia Boutella (cu care a jucat în Star Trek Into Darkness – 2013), Chris chiar a fost înghiontit subtil de către Sofia când a început să povestească cât de extraordinară este Gal Gadot… adevărul e că nici nu se mai oprea.

Apoi, întrebat dacă este excitat sau mai degrabă speriat de Wonder Woman, actorul a zâmbit și a aplecat capul complice la o crimă pe care nici nu o putea nega, nici nu o putea confirma. Poate afinitatea lor vine și pe calea genelor, unii dintre strămoșii actorului Chris Pine fiind evrei ruși.

Oricât de mult aș visa eu la cai verzi pe pereți, viața bate filmul: Gal Gadot este căsătorită din 2008 cu un magnat al imobiliarelor, Yaron Varsano, cu care are două fetițe, Maya și Alma, iar Chris Pine… ei bine, „viața lui Chris Pine este Tinder însuși”, așa cum a mărturisit James Corden în cadrul emisiunii sale The Late Show with James Corden. Și totuși… cum râd oamenii ăștia împreună!

Citește și: Cosmo Guy: István Téglás, un actor pe val

Beauty & brains…

Dacă urmărești emisiunile în care Chris Pine este unul dintre invitați, sigur vei vedea în platou o femeie care nu își poate lua privirea de la el, sau chiar câteva declarații în direct despre cât de mult îl iubesc toate femeile. Dincolo de aspectul fizic, Chris Pine este și un actor talentat. Născut în Los Angeles, acesta vine dintr-o familie de actori de la părinți până la stră-străbunici (bunica sa maternă, Max M. Gilford, fiind președinta Hollywood Bar Association). Deși a jucat în filme sau seriale TV practic de la trei ani, Chris nu și-a găsit atât de ușor drumul spre actorie, iar filmul său de debut The Princess Diaries 2: Royal Engagement a fost lansat relativ de curând, în 2004. Altfel spus, a debutat când avea 24 de ani, și a devenit cu adevărat cunoscut la vârsta de 30 de ani. Așadar, este speranță pentu toți.

Cu toate acestea, se vede clar, în aerul său boem și în naturalețea cu care joacă și defilează prin fața camerelor de filmat de pe covorul roșu, faptul că a trăit de mic printre actori. Oricum, rolul care l-a făcut celebru a fost Captain Kirk, în Star Trek Into Darkness în 2013 și 2016, apoi toată lumea l-a îndrăgit pentru interpretarea celui mai sexy iubit, fără puteri supranaturale, al unei super eroine — Wonder Women (2017 și 2020), aceasta din urmă fiind și producția cinematografică care i-a adus cele mai multe câștiguri financiare. Totuși, merită să îl redescoperi pe Chris Pine și în filme precum This Means War, alături de Reese Witherspoon și Tom Hardy, Unstoppable, alături de Denzel Washington, People Like Us, alături de Elizabeth Banks și Michelle Pfeiffer, Z for Zachariah, alături de Margot Robbie, Hell or High Water, etc.

Citește și: Tom Holland este electric

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.