Chris Pine, probleme cu legea in Noua Zeelanda

By  | 

Chris Pine tocmai a terminat filmările pentru „Z for Zachariah”, un film cu tematică apocaliptică, ce s-a filmat tocmai în Noua Zeelandă, o locaţie folosită pentru multe dintre super-producţiile americane. Actorul şi echipa care a lucrat la acest proiect, printre care şi actriţa Margot Robbie („Lupul de pe Wall Street”) şi Chiwetel Ejiofor („12 Years a Slave”) au petrecut de zor într-un pub local, după care au plecat fiecare pe drumul lui.

Chris Pine ar fi fost oprit de poliţia locală în cadrul unui control de rutină şi s-a descoperit că avea un grad de alcoolemie în sânge ridicat, conform Cosmopolitan.com. Poliţia locală a confirmat faptul că un cetăţean american în vârstă de 33 de ani a fost acuzat de conducere sub inflenţa alcoolului, dar nu a confirmat şi identitatea acestuia. Acesta urmează să apară în faţa unui judecător pe data de 17 martie.

Managerul pub-ului în care a avut loc petrecerea a declarat că a pus la dipoziţie şoferi pentru persoanele care au consumat alcool în acea seară dar probabil că actorul a decis să îşi încerce norocul. Chair dacă este o vedetă de renume internaţional poliţia locală din Canterbury, Noua Zeelandă nu s-a intimidat şi nu i-a oferit tratament preferenţial actorului. Am văzut deja destule exemple de vedete care fac din condusul sub influenţa acoolului un obicei şi am văzut şi ce păţesc aceşta în cele din urmă.

Sperăm că este vorba despre un incident izolat din partea actorului şi că nu se va mai întâmpla şi altă dată, cu consecinţe mai grave.

Chris Pine este renumit datorită rolului din „Star Treck” (2009 şi 2013) şi a mai jucat în filme ca „Unstoppable” (2010), „This Means War” (2012) şi „Jack Ryan: Shadow Recruit” (2014). Chris va lansa 3 filme şi anul acesta: „Stretch”, cu Jessica Alba, ”Into the Woods” cu Johnny Depp şi Meryl Streep şi „Horrible Bosses” cu Jennifer Aniston şi Kevin Spacey.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *