Chris Brown se crede victima rasismului

By  | 

Într-un interviu recent acordat revistei Jet, Chris Brown a declarat că nu înţelege de ce este portretizat de presă atât de negativ iar Jay Z, care a vândut droguri şi a înjunghiat pe cineva în trecut, este acceptat şi lăudat. 

În viziunea cântăreţului, Jay Z este ”acceptat de America Albă” pentru că ”dă mâna cu cine trebuie si sărută copii”, deşi trecutul lui este mult mai ”negru” decât al lui Brown. În 2001, Jay Z a pledat vinovat la acuzaţiile că l-ar fi înjunghiat pe producătorul Lance ”Un” Rivera în timpul unei petreceri. Cu toate astea, el a scăpat cu reputaţia nepătată spre deosebire de Chris, care încă mai suferă consecinţele faptului că a lovit-o în 2009 pe iubita sa de atunci, Rihanna.

Brown este privit, după spusele lui, precum un bătăuş de femei, deşi şi-a ispăşit pedeapsa şi regretă incidentul cu Rihanna. ”În loc să îmi văd de cariera de artist, am fost numit un bătăuş, insultat în public şi judecat. Singurul lucru care m-a ajutat să trec mai departe a fost că am avut puterea să nu îmi iau zilele” a mărturisit Brown.

”Generaţia de acum este atât de obişnuită cu rasismul încât a intrat în normal. Nu suntem drogaţi, nu avem SIDA, dar ei încă ne pivesc ca pe nişte negrotei” a adăugat Chris.

Tu ce părere ai, şi-a ispăşit Chris Brown pedeapsa pentru că a lovit-o pe Rihanna în 2009? De vreme ce cântăreaţa l-a iertat, şi s-au împăcat pentru o scurtă perioadă în vara aceasta, e un semn că ar fi timpul ca şi noi să trecem peste acest incident şi să îl judecăm doar prin perspectiva muzicii sale. 

Pe Chris putem să îl vedem în curând în filmul ”Battle of the Year”, în care interpretează un street dancer, iar Josh Holloway este antrenorul lui. Iată şi trailerul filmului.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *