Charlize Theron si Ryan Reynolds s-au despartit

By  | 

Tabloidele americane au scris pentru prima data ca cei doi actori formeaza un cuplu in iunie 2011, dupa ce motocicleta actorului canadian a fost vazuta in fata resedintei pe care Charlize Theron o detine in Hollywood.

Impresarii actritei au alimentat zvonurile despre relatie, atunci cand au refuzat sa nege faptul ca ea si Ryan Reynolds formeaza un cuplu.

Potrivit tabloidului Us Weekly, Reynolds a fost cel care a pus capat relatiei, dupa doar doua luni de la inceperea ei. El a fost casatorit cu actrita Scarlett Johansson pana in iulie 2011, in timp ce Charlize Theron s-a despartit in 2009 de actorul Stuart Townsend, dupa o relatie timp de mai multi ani.

  • Ryan Reynolds, starul din comedia The Proposal, in care a jucat alaturi de Sandra Bullock, a devenit cunoscut pentru rolul din serialul Two Guys and a Girl. Actorul canadian poate fi vazut in aceasta vara in thrillerul SF Green Lantern 3D.
  • Charlize Theron este castigatoarea unui premiu Oscar, pentru rolul din filmul Monster (2004), si mai are in palmares roluri precum cele din Aeon Flux (2005) si Hancock (2009). Actrita a jucat, alaturi de Viggo Mortensen, si in The Road, o drama SF regizata de John Hillcoat.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *