Charlize Theron si-a gasit jumatatea

By  | 

Se pare că zvonurile conform cărora Charlize Theron şi Sean Penn formează un cuplu sunt adevărate! Prima dată când s-a vorbit despre cei doi ca şi cuplu a fost după ce şi-au petrecut o vacanţa împreună în Hawaii la începutul anului, după care nu s-au străduit prea tare să se ferească de ochii lumii.

Charlize şi Sean au fost fotografiaţi împreună cu numeroase ocazii în ultima vreme, atât la evenimente oficiale, precum Haiti Relief, cât şi în viaţa de zi cu zi, la masă în oraş sau la cumpărături, împreună cu fiul actriţei (foto sus). 

Între Sean şi Charlize este mai mult decât o amiciţie, ne confirmă şi Piers Morgan, jurnalist britanic la postul CNN. Piers a luat parte la gala Haiti Relief, organizată de actor, unde Sean a oferit spre a fi licitată în scopuri caritabile o sculptură realizată din cele 67 de arme de foc pe care le deţinea. Sean a mărturisit că o frumoasă sud-africancă este cea care l-a convins de pericolul pe care armele de foc îl reprezintă.

Charlize Theron a povestit cu ceva timp în urmă că în adolescenţă, mama sa l-a împuşcat mortal pe tatăl său abuziv, de aceea actriţa este împotriva armelor de foc. 

Piers i-a abordat pe cei doi la masă şi i-a felicitat pentru relaţia lor. Nici Sean, nici Charlize nu au negat că ar forma un cuplu, ba chiar actorul a ţinut să adauge mai târziu despre partenera sa „este de păstrat…eu o să îmi dau silinţa să o păstrez lângă mine”.

Charlize Theron este mama unui băieţel adopatat pe nume Jackson, în vârstă de doar 2 anişori, pe când Sean Penn are 2 copii din căsătoria cu actriţa Robin Wright, Dylan (22 ani) şi Hopper (20 ani). Penn a mai fost căsătorit şi cu Madonna timp de 4 ani.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *