Charlize Theron s-a ras in cap

By  | 

Actrita Charlize Theron, considerata una dintre cele mai frumoase si mai stilate femei din lume, s-a ras in cap pentru rolul din filmul Mad Max: Fury Road.

Desi ne-a cucerit cu o super coafura in Snow White and the Huntsman, ecranizarea moderna a basmului Alba-ca-Zapada, actrita a trebuit sa renunte la parul ei blond pentru rolul pe care l-a primit in noul film din seria Mad Max.

In "Mad Max: Fury Road", actrita va juca alaturi de chipesul actor britanic Tom Hardy, care va interpreta rolul lui Mad Max, personaj facut celebru de Mel Gibson in 1979.

Prima aparitie in public a lui Charlize dupa marea schimbare de look i-a cam socat pe fani. Actrita… "aproape cheala" s-a plimbat impreuna cu fiul ei adoptiv, Jackson, pe strazile din Beverly Hills, purtand o palarie fedora si o pereche de ochelari.

Charlize insa nu pare afectata de aceasta schimbare, ea fiind o mare fana a cantaretei Sinead O’Connor, celebra pentru look-ul ei cu par tuns zero.

De altfel, Theron nu e singura actrita care s-a ras in cap pentru un rol. In 2005, Natalie Portman a renuntat la podoaba ei capilara pentru rolul din "V for Vendetta", iar Anne Hathaway a facut recent acelasi lucru pentru filmul "Les Miserables", care va fi lansat la sfarsitul anului 2012.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *