Charlie Hunnam a renuntat la rolul lui Christian Grey

By  | 

Vestea că Charlie Hunnam a renunţat la mult-disputatul rol al lui Christian Grey din trilogia erotică ”Fifty Shades of Grey” nu poate decât să le aprindă speranţele fanilor lui Matt Bomer & co, actori favoriţi pentru a interpreta acest personaj seducător şi misterios.

Charlie Hunnam susţine că programul încărcat de filmare pentru serialul ”Sons of Anarchy”, care se termină pe 21 octombrie, nu îi permite să se pregătească pentru celălat rol important al său. Filmările pentru adaptarea cinematografică a trilogiei erotice sunt programate să înceapă pe 1 noiembrie, ceea ce înseamnă că actorul ar fi avut la dispoziţie aproxiamtiv 2 săptămâni pentru a se pregăti.

Producătorii filmului ”Fifty Shades of Grey” sunt nevoiţi să distribuie rolul lui Christian cât mai rapid pentru a putea respecta programul de producţie şi de lansare, programată pe 1 august 2014. 

Surse apropiate lui Charlie Hunnam au declarat pentru The Hollywood Reporter că actorul este copleşit de atenţia media pe care rolul lui Christian Grey a atras-o asupra sa. La premiera noului sezon ”Sons of Anarchy”, producătorii au fost nevoiţi să angajeze bodyguarzi pentru Charlie, iar la conferinţa de presă majoritatea întrebărilor s-au învârtit în jurul celuilalt rol al său.

Tot aceştia susţin că Hunnam nu îşi face griji că nu poate interpreta rolul lui Grey aşa cum şi-ar dori, dar că nu are timpul necesat să facă tranziţia de la Jax Teller la Christian Grey, 2 personaje atât de diferite.

Cine va fi, oare, noul actor care îl va aduce la viaţă pe misteriosul Christian Grey?

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *