Channing Tatum lucreaza la un proiect nou

By  | 

Pentru o asemenea veste bună, pe care o aşteptăm deja de ceva vreme, am avea nevoie de ”drum rolls” şi artificii ca să o anunţăm aşa cum se cuvine, dar o vom face şi fără ele. Ei bine, Channing Tatum ”se laudă” pe Instagram că a început să lucreze la scenariul pentru Magic Mike 2.

Channing a postat pe contul de Instagram o poză în care se inspiră pentru scenariul filmului Magic Mike meditând la bustul lui Matthew McConaughey, care în film l-a interpretat pe ”şeful de trib”, Dallas. ”Ce metodă mai bună să scriu #MagicMike2 decât cu prietenul meu, Dallas” a scris Tatum lângă fotografie.

Una dintre curiozităţile noastre este în legătură cu distribuţia: îi vom admira pe băieţi în aceeaşi formulă sau Mike o va lua de la capăt într-un oraş nou, cu un job nou? Nu ne-ar părea rău să nu îi mai admirăm pe Matt Bommer, Alex Pettyfer, Joe Manganiello, Matthew McConaughey  şi Channing Tatum pe scenă, dansând!

Primul Magic Mike a fost lansat în 2012 iar între timp Channing Tatum a lansat mai multe filme: ”Side Effects” 2013, ”G.I. Joe: Retaliation”, ”White House Down” şi urmează să lanseze ”22 Jump Street”, ”The Lego Movie”, ”Jupiter Ascending” şi ”The Book of Life” în 2014.

Să începem, aşadar, numărătoarea inversă până la lansarea filmului ”Magic Mike 2”…presimţim că va fi pre lungă aşteptarea!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *