Channing Tatum, distribuit in rolul lui Gambit in urmatorul film X-Men

By  | 

Actorul american în vârstă de 34 de ani l-a înlocuit pe Taylor Kitsch, care a jucat acest rol în X-Men Origins: Wolverine şi este mai mult decât încântat de această schimbare, fiind un mare fan al lui Gambit. „E cel mai "non X-Men" mutant dintre toţi, poate doar Wolverine îl depaşeşte. E un fel de antierou. Îi plac femeile, băutura, fumatul… E doar un tip cool care pare să aibă un simţ moral bun”, spunea acum ceva timp Tatum despre motivele pentru care îşi doreşte acest rol.

Gambit este un mutant ce poate crea, controla şi manipula prin puterea minţii energia cinetică. De asemenea, este incredibil de îndemânatic în aruncatul cărţilor de joc, dar şi experimentat în lupta corp la corp şi folosirea unui bō (baston lung din lemn folosit în artele marţiale vechi).

Producătorul Lauren Shuler Donner l-a ales pe Tatum pentru acest rol pentru că „Este un hoţoman şi un ştrengar, asemenea lui Remy LeBeau (numele real al lui Gambit). Poate face faţă cu brio scenelor de acţiune, după cum ştim deja, şi are o inimă mare, îl cunosc personal”.

Channing Tatum lucrează în lumea cinematografiei din 2000 şi s-a făcut cunoscut în special pentru rolurile din Step Up (2006), G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009), Dear John (2010), The Vow (2012), 21 Jump Street (2012) şi Magic Mike (2012).

X-Men: Apocalypse a fost deja anunţat pentru data de 27 mai 2016 şi va fi cel de-al optulea film din serie. Potrivit regizorului Bryan Singer, filmul se va concentra pe originile mutanţilor, fiind mai mult un sequel al First Class ce va avea loc în anii `80.

Dar până atunci, fanii seriei se pot bucura de X-Men: Days of Future Past, ce va avea premiera în România pe 23 mai. Catalogat drept cel mai aşteptat film al verii, a primit multe reacţii pozitive din partea fanilor ce au avut ocazia să îl vadă la proiecţii speciale.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *