Celebritati interesante pe Pinterest

Pinterest ne place, place, place! E atât de uşor şi de distractiv de folosit, şi, în plus, aflăm atâtea lucruri noi! Dar ce celebrităţi folosesc Pinterestul cu interes?

O statistică spune că peste 90% dintre utilizatorii care au cont pe reţeaua de socializare Pinterest sunt de sex feminin. Perfect! – am exclamat noi, fetele de la COSMO. Mai ales că şi celebrităţile de peste ocean au început, cu mic, cu mare să îşi creeze board-uri cu lucrurile preferate, aşa că de ce să nu ne inspirăm din gusturile lor?Ellen DeGeneres

Realizatoarea tv se mândreşte cu jumătate de milion de următori pe Pinterest, iar board-urile ei de interes sunt: Idei de Cadouri, Valentines Day, Ink About it etc. Ce stil cool are – şi nu ne miră!

Maria Shriver

Fosta soţie a fostului guvernator de California – sau mai bine zis a fostului Mister Univers din anii ’70 sau şi mai bine zis actorului Arnold Schawarzenegger pin-uieşte chestii interesante, cum ar fi noi descoperiri în cazul bolii Alzheimer sau poezie. The Open Field este unul dintre board-urile ei care ne inspiră – mai ales atunci când simţim nevoia să reflectăm.

Elizabeth Gilbert

Autoarea bestseller-ului Eat Pray Love foloseşte butonul Pin ori de câte ori vrea să împărtăşească cu cei peste 12 mii de urmăritori ai ei cine sunt scriitorii ei favoriţi, lucrări de artă drăguţe sau animale simpatice. Cum să nu îi dai Follow?

Faith Hill

Cei peste 40 mii de fani de pe Pinterest ai cântăreţei americane de muzică country se dau în vânt după decoraţiunile de interior şi după micile obiecte de artă pe care aceasta le marchează în board-urile sale. Şi noi tot fanii ei ne-am declarat!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.