Celebrități care suferă de boli „invizibile”

Există anumite boli „invizibile” cu care foarte multe persoane trăiesc, chiar dacă cei din jur nu realizează acest lucru. Nici vedetele nu sunt scutite de chinuri, iar unele dintre ele vorbesc uneori despre aceste boli.

Iată 8 celebrități care suferă de boli „invisibile”:

Halsey

Halsey

Cântăreața americană suferă de endometrioză, o boală dureroasă care afectează sistemul reproducător feminin. Recent, ea a vorbit într-un interviu despre un moment foarte neplăcut pe care l-a trăit când avea 20 de ani. Chiar dacă tocmai trecuse printr-un avort spontan (cel mai probabil cauzat de endometrioză), a fost forțată să își susțină spectacolul.Lena Dunham

Lena Dunham

Și actrița Lena Dunham suferă de endometrioză și a vorbit deschis despre această boală de multe ori, pentru ca toți să înțeleagă cât de gravă este. De multe ori, femeile nici măcar nu știu că suferă de această boală, crezând cu au doar crampe puternice.

Venus Williams

Venus Williams

Jucătoarea de tenis, soră cu Serena Williams, a fost nevoită să se retragă din US Open după ce a fost diagnosticată cu Sindromul Sjögren. Această boală autoimună poate cauza uscarea ochilor, epuizare și dureri de articulații.

Bella Hadid

Modelul american suferă de boala Lyme, ale cărei simptome includ durerile de cap, lipsa de energie, o erupție roșie circulară, memorie slabă, senzația de leșin, palpitații, probleme de vorbire etc. Există foarte multe simptome și nu toate apar la fiecare pacient, ceea ce o poate face greu de diagnosticat.

Jessie J

Cântăreața suferă de Sindromul Wolff-Parkinson-White, care afectează inima, făcând-o să bată neregulat. Jessie J spune că „există lucruri care te ajută să devii ceea ce ești tu, care te fac suficient de încrezătoare. Am început să scriu cântece pentru că în acest fel mă puteam elibera de starea de rău.”

Zoe Saldana

Actrița suferă de Tiroidita lui Hashimoto. În acest caz, organismul nu are energia necesară pentru a filtra toxinele, deci crede că are mereu o infecție. De aceea, corpul e mereu inflamat.

Selena Gomez

Cântăreața a anunțat în urmă cu un an că suferă de lupus, o boală autoimună cronică. Ea chiar și-a anulat un turneu și alte evenimente, iar luna aceasta a făcut un transplant de rinichi.

Lady Gaga

Lady Gaga

Într-un documentar lansat luna aceasta, Lady Gaga a vorbit despre Fibromyalgia, o afecțiune musculară care cauzează dureri puternice în tot corpul și care îi afectează viața de zi cu zi.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.