Celebritati care iubesc sa fie mamici

Noi iubim celebrităţile, iar ele adoră ipostaza nouă şi provocatoare pe care le-o oferă… maternitatea. Iată ce ne împărtăşesc vedetele.

Carrie Underwood

a câştigat una dintre ediţiile American Idol şi de atunci faima ei creşte văzând cu ochii. Însă adevărata ei transformare a avut loc atunci când artista a devenit mamă pentru prima oară. Carrie spune că această experienţă a schimbat-o în bine atât de mult, încât şi-a schimbat complet stilul de viaţă. După ce câştigase concursul de talente, versiunea americană, începuse să ia pastile de slăbit, însă a renunţat la ele când a rămas însărcinată. Abia după ce a născut şi a văzut că trupul ei are nevoie de o altă atenţie, Carrie a înţeles cât de importantă e sănătatea, înaintea aspectului fizic.

Jessica Alba

 

este mama a două fetiţe superbe şi fondatoarea The Honest Company, un business care creează produse de îngrijire corporală şi welness din ingrediente bio. Actriţa a spus în numeroase interviuri că îşi creşte diferit cele două fiice, pentru că acestea sunt în esenţă… diferite. Şi că maternitatea a învăţat-o că trebuie să îi respecţi organismului nevoile şi să îi „asculţi“ cerinţele. Alba admite că după sarcini a purtat o centură pentru a-i remodela talia, dar nu s-a obişnuit cu asta şi a renunţat. În schimb, a apelat la smoothie-uri din kale, spanac, mere, ţelină consumate zilnic şi să se hidrateze cu multă apă.

January Jones

 

Ţi-e cunoscută ca Betty din serialul tv „Mad Men“. Actriţa îl ţine secret pe tatăl băieţelului ei, Xander, dar preferă să vorbească despre ipostaza de mamă singură. January spune că s-a întors pe platourile de filmare când Xander avea doar şase săptămâni, dar cumva, exact acest lucru a ajutat-o atât să îşi revină fizic în formă, cât şi să se ţină în priză din punct de vedere mental. De acord!

Adele

 

a „zguduit“ internetul şi toate vânzările la capitolul muzical cu piesa „Hello“, inclusă în noul său album, „25“. Despre „25“, Adele spune că reprezintă cumva maturizarea ei, marchează ideea că la aproape 30 de ani nu mai ai timp şi nici dispoziţie să te îngrijorezi de orice lucru neimportant. Despre maternitate, Adele a recunoscut într-un interviu pentru revista americană i-D că naşterea lui Angelo, acum trei ani, a schimbat-o într-un fel pe care nu şi l-a închipuit, că iubeşte viaţa de mamă, dar că este mult mai… greu decât îşi imaginase vreodată. O credem pe cuvânt!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.