Cele mai spectaculoase costumații de Halloween ale vedetelor

Când vine vorba despre costumații pentru Halloween, originalitatea este un aspect extrem de apreciat. Și cum celebritățile au la dispoziție tot ce ar putea visa pentru a pune cap la cap outfituri impresionante, avem așteptări mari de la ele – iar uneori, rezultatele sunt cu adevărat formidabile. Iată, așadar, un top al celor mai originale și spectaculoase look-uri de Halloween pe care starurile le-au purtat de-a lungul anilor.

G-Eazy costumat în Harvey Dent/Two-Face din Universul DC (2018)

G-Eazy tocmai ce s-a despărțit (din nou) de iubita lui, Halsey, care, zilele trecute, a fost gazda petrecerii sale anuale de Halloween din las Vegas, a cărei tematică a fost, de această dată, Gotham City. Deși G nu a participat la petrecere, a fost fotografiat la un alt party de Halloween purtând ceea ce putem presupune că fusese costumația gândită pentru evenimentul lui Halsey – un look modelat după imaginea personajului Harvey Dent/Two-Face.

Devon Windsor și Johnny Dex costumați în Britney și Justin (2018)

Deși s-a petrecut în 2001, adică cu considerabil de mult timp în urmă, nimeni nu va uita prea curând momentul în care Britney și Justin au apărut pe covorul roșu în outfituri asortate din denim. Devon Windsor (supermodel și, în prezent, Victoria’s Secret angel) și logodnicul său, au reprodus perfect look-ul iconic.

Rita Ora costumată în Post Malone (2018)

Rita e aproape de nerecunoscut în deghizarea sa care imită perfect imaginea rapperului Post Malone, complet cu tatuaje pe față și țigara mereu aprinsă.

Nicky Hilton costumată în Paris Hilton (2018)

Într-un omagiu adus clișeului care spune că toate surorile se fac vinovate de a umbla una celeilalte prin șifonier pentru a fura haine, Nicky Hilton a îmbrăcat anul acesta de Halloween una dintre cele mai memorabile ținute ale surorii sale, Paris – rochia este atât de emblematică încât o versiune a ei a fost purtată și de Kendall Jenner la petrecerea aniversării sale de 21 de ani.

Michael Kors costumat în Grădina Eden (2017)

Anul trecut, la o petrecere organizată de actrița Bette Midler, designerul Michael Kors a luat tematica („Garden of Earthly Delights”) foarte în serios, recreând în mod ingenios imaginea Grădinii Eden, complet cu un șarpe cu aspect înfricoșător de natural și un print care l-a transformat în personificarea pomului din care a fost cules fructul interzis.

Heidi Klum costumată în vârcolac (2017)

Heidi e, de departe, regina costumațiilor de Halloween – an de an se deghizează în personaje care mai de care mai impresionante, iar anul trecut a fost rândul unui vârcolac – nu orice vârcolac, ci cel care apare în clipul Thriller al lui Michael Jackson.

Natalia Vodianova costumată într-una dintre operele artistului Jeff Koons (2017)

Seria Celebration (colecția de sculpturi care par realizate din baloane), din care face parte și celebrul Baloon Dog, este unul dintre elementele definitorii ale carierei artistului Jeff Koons. Anul trecut, Koons nu numai că a îndeplinit rolul de art director al unei petreceri caritabile organizate de supermodelul Natalia Vodianova în vederea strângerii de fonduri pentru amfAR și Naked Heart Foundation, ci a fost și cel care a gândit costumația gazdei, o reproducere din latex a scuplturii Baloon Venus, care a durat trei luni să fie pusă cap la cap.

Bruce Willis și asistentul său, Stephen Eads, costumați în gemenele Grady din The Shining (2017)

Bruce Willis și-a cooptat asistentul, pe Stephen J. Ead, și împreună au recreat look-ul unuia dintre cele mai înfricoșătoare duo-uri ale unui horror clasic – cei doi s-au costumat în gemenele Grady din filmul The Shining al lui Stanley Kubrick, iar faptul că niciunul dintre ei nu și-a ras barba aduce o bilă albă pentru originalitate și amuzament.

Dylan Sprouse costumat în Fabio (2017)

Dylan Sprouse a ales o referință destul de obscură, dar i-a ieșit de minune – dacă ai să te uiți cu atenție, ai să recunoști pletele în vânt și tricoul semi-descheiat, ambele semnături ale lui Fabio, tipul cunoscut pentru faptul că a apărut pe copertele a zeci de romane cu tematică romantică. Pentru a introduce totul în spiritul de Halloween, Dylan a ales să adauge o pată de sânge pe față, făcând referire la un anumit moment din 1999 când Fabio a fost atacat de o gâscă.

Will Poulter costumat în Sid din Toy Story (2017)

Actorul Will Poulter a ales costumația de Halloween din 2017 nu numai pentru efectul comic, ci și pentru a atrage atenția asupra unei cauze pe care o susține – protecția în fața bullyingului. Astfel, a ales să reproducă look-ul lui Sid, bully-ul din seria de animație Toy Story.

Kim și Kourtney Kardashian, costumate în Michael Jackson și Madonna (2017)

Michael și Madonna au avut o scurtă relație la începutul anilor ’90, și unul dintre momentele în care acest lucru a fost imortalizat a avut loc la cea de-a 63-a Gală de decernare a Premiilor Grammy, în 2001, când cuplul a fost fotografiat împreună. Kim și Kourtney au recreat perfect imaginea starurilor pop, complet cu diferența de statură.

Lady Gaga costumată în Edward Scissorhands (2017)

Lady Gaga e obișnuită să poarte costumații incomode, așa că probabil nu i-a fost dificil să intre în pielea lui Edward Scissorhands, complet cu mâinile cvasi-inutilizabile ale personajului.

Orlando Bloom și Katy Perry, costumați în Bill și Hillary Clinton (2016)

În 2016, Katy Perry și Orlando Bloom au luat foarte în serios costumațiile de Halloween, recreând extrem de fidel imaginea cuplului Bill & Hillary Clinton, cu ajutorul machiajului prostetic, peruci și chiar și un set de agenți de pază fake.

Beyoncé și JAY-Z costumați în Barbie și Ken (2016)

Unul dintre cele mai memorabile look-uri de Halloween ale lui Bey este cel din 2016, când a recreat aspectul primei păpuși Barbie lansate de pe piață (complet cu cutie de păpuși!), în timp ce JAY-Z s-a costumat în Ken, iar rezultatul a fost imortalizat pe Instagram, alături de fiica lor, Blue Ivy.

Kylie Jenner costumată în varianta din clipul Dirrty a Christinei Aguilera (2016)

Până nu arunci o privire mai lungă, nu ai să observi diferența dintre costumația lui Kylie Jenner și imaginea reală a Christinei Aguilera (pe atunci X-Tina) din 2002, în clipul Dirrty.

Heidi Klum costumată în Jessica Rabbit (2015)

Pentru a intra în pielea celebrei Jessica Rabbit, personajul animat din filmul Who Framed Roger Rabbit, Heidi a petrecut în 2015 ore întregi în care o armată de specialiști în machiaj prostetic și makeup artiști i-au sculptat nu numai fața, ci și o bună parte din corp, recreând fidel proporțiile caricaturale ale Jessicăi Rabbit.

Chrissy Teigen costumată în Guy Fieri (2015)

Chrissy e cunoscută pentru simțul umorului, așa că nu e de mirare că ar alege o costumație amuzantă în locul uneia mai sobre – în 2015, la ediția de Halloween a talk show-ului Tyrei Banks, Chrissy a recreat look-ul inconfundabil al starului Food Network Guy Fieri, de la cămașa sa signature cu flăcări și până la părul dat în sus și barba blondă.

Katy Perry costumată în mic drop” (2015)

Încă un hit de Halloween din partea lui Katy – artista a făcut referire la gestul de a arunca microfonul pe jos la sfârșitul unui discurs pentru a semnala un triumf și a exemplificat totul pe contul său de Instagram unde a postat un clip în care, pe fundalul melodiei Drop It Like It’s Hot, se aruncă pe jos în timp ce poartă un costum sub forma unui microfon (postarea e intitulată sugestiv – *Drops mic on your Halloween*.

Emily Ratajkowski costumată în Marge Simpson (2015)

Emily a păstrat elementele definitorii ale look-ului lui Marge din The Simpsons – părul albastru de dimensiuni colosale, șiragul de mărgele roșii și pielea galbenă – dar a adăugat câteva accente sexy, schimbând pantofii flat pe o variantă cu toc și modificând tivul mai lung pentru a crea un vibe mai sexy.

Kary Perry costumată într-un Cheeto (2014)

Chipsurile Cheetos nu sunt foarte populare în Europa, însă în Statele Unite sunt un snack-cult, existent pe piață încă din anul 1948 și extrem de populare. Katy Perry este, se pare, o fană într-atât de mare a chipsurilor cu aromă de brânză, încât în 2014, le-a dedicat un costum de Halloween.

Iggy Azalea costumată în Cruella de Vil (2013)

Iggy nu numai că a recreat look-ul Cruellei de Vil, ci a venit la petrecerea Vevo din Londra însoțită de un dalmațian real și escortată de o mașină identică cu cea a personajului din filmul 101 Dalmațieni!

Nicole Richie și un prieten, costumați în Danny DeVito și Arnold Schwarzenegger din Twins (2013)

Profitând de diferența uriașă de statură, Nicole Richie și un prieten au recreat iconicul poster al filmului Twins din 1988, în care Danny deVito se sprijină de un mult mai înalt Arnold Schwarzenegger.

Heidi Klum costumată în corpul uman, varianta fără piele  (2011)

Heidi a numit costumația sa the visible woman”- asta pentru că, grație unui strat generos de airbrushing, makeup artiștii săi au reușit să recreeze anatomia corpului feminin întocmai cum arată acesta atunci când are stratul de piele în minus. Probabil unui dintre cele mai înfricoșătoare costumații de Halloween ale lui Heidi din toți anii de când a început tradiția costumațiilor elaborate.

Heidi Klum și Seal, costumați în maimuțe (2011)

La două zile după ce a purtat costumul de la punctul anterior, Heidi a mai sărbătorit o dată Halloween-ul, alături de soțul său, de data asta nu în Las Vegas, ci în New York, iar ambii s-au costumat în maimuțe – a durat în jur de șase ore pentru a intra în pielea personajelor, iar în cazul lui Heidi s-au folosit chiar și o pereche de sâni falși.

Christian Siriano și Brad Walsh, costumați în Lumière și Babette din Beauty and the Beast (2010)

Majoritatea oamenilor care îndrăgesc filmul Frumoasa și Bestia aleg să se costumeze în personajele principale, și tocmai de aceea e cu atât mai original că designerul Christian Siriano și soțul său au ales să reproducă, în schimb, imaginea unora dintre îndrăgitele personaje secundare – sfeșnicul Lumière și pămătuful de praf Babette.

Heidi Klum și Seal costumați în roboți (2010)

Vopsea cu sclipici, peruci, armuri, machiaj prostetic și chiar și o pereche de încălțări dotate cu pompe hidraulice (care au adăugat câteva zeci de centimetri la înălțimea supermodelului) – Heidi Klum nu se dă în lături de la nimic când vine vorba de a construi costumul de Halloween cel mai îndrăzneț al anului.

Roberto Cavalli costumat în Karl Lagerfeld (2007)

Cred că putem cădea cu toții de acord că e absolut savuros să vedem vedete costumate în alte vedete de Halloween – în cazul de față, în 2007, designerul Roberto Cavalli a recreat destul de fidel (dacă ignorăm bronzul) imaginea lui Karl Lagerfeld.

Foto: Getty Images, Instagram

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.