Cele mai rapide logodne ale vedetelor

Uneori, dragostea adevărată se simte încă din primele momente și simți că ți-ai găsit sufletul pereche. Când vine vorba de vedete, însă, logodnele „prea rapide” sunt comentate în orice tabloid. Însă la COSMO nu criticăm alegerile personale ale vedetelor, mai ales când vine vorba de dragoste, ci le celebrăm!

Iată câteva cupluri de vedete care s-au logodit la scurt timp după ce relația lor a început.Hailey Baldwin și Justin Bieber

După ce abia se împăcaseră (cei doi au avut o relație scurtă în 2016) și au fost văzuți împreună în Bahamas, Hailey Baldwin și Justin Bieber s-au logodit. „Toată lumea dansa salsa, iar body guarzii lui Justin le-au spus tuturor să lase telefoanele deoparte pentru că ceva special urmează să aibă loc. Apoi, Justin a cerut-o în căsătorie de față cu toată lumea”, au spus doi martori.

Pete Davidson și Ariana Grande

Cei doi aveau o relație de doar 3 săptămâni atunci când s-au logodit, în iunie 2018.

Khloe Kardashian și Lamar Odom

Cei doi au fost foarte rapizi în ceea ce privește logodna – aceasta a avut loc doar după 2 săptămâni de când se cunoșteau, iar la 2 săptămâni după se căsătoriseră. Din păcate, au divorțat între timp.

Katy Perry și Russell Brand

Brand a confirmat logodna cu Katty Perry la 2 luni după ce au anunțat că a o relație. După o căsnicie de 14 luni, cei doi au divorțat.

Amal Alamuddin și George Clooney

Cel mai cunoscut și îndrogit burlac de la Hollywood a surprins pe toată lumea atunci când a cerut-o în căsătorie pe Amal, după doar 7 luni de relație. În prezent, cei doi sunt căsătoriți și au gemeni.

Katie Holmes și Tom Cruise

Holmes și Cruise au anunțat că sunt împreună în aprilie 2005, iar după 7 săptămâni el a cerut-o în căsătorie în vârful Turnului Eiffel. Au fost căsătoriți între 2006 și 2012.

Pamela Anderson și Tommy Lee

Ți se pare că exemplele de mai sus nu au fost prea rapide? Pamela Anderson și Tommy Lee chiar au sărit peste logodnă, căsătorindu-se la 4 zile după ce s-u cunoscut. Au divorțat după 3 ani.

 

 

 

*articol preluat din Redbook (autori: Ruby Buddemeyer și Kayleigh Roberts)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.