Cele mai influente vedete

By  | 

Pentru alegerea vedetelor care intra in topul Forbes se iau in considerare atat banii castigati, cat si faima lor.

1. ANGELINA JOLIE (27 milioane de dolari)
Actrita poate spune acum ca le are pe toate: cariera, familie, un Brad Pitt si titlul „Cea mai influenta vedeta”. Angelina a atras atentia atat prin prezenta in presei de scandal, cat si prin prezenta la Oscar. A invatat in sfarsit cum sa faca bani seriosi. Filmul „Wanted” a avut un mare succes (340 de milioane in box-office) si s-a dovedit ca filmele de actiune sunt cele mai potrivite pentru ea.

2. OPRAH WINFREY (275 milioane de dolari)

3. MADONNA (110 milioane de dolari)
Turneul „Hard Candy” si continua prezenta in presa datorita divortului ei de Guy Ritchie, aventurii cu Alex Rodriques si ultimei incercari de a adopta al doilea copil din Africa au ajutat-o sa urce de pe locul 21 de anul trecut pana pe locul 3.

4. BEYONCE (87 milioane de dolari)
Beyonce a reusit sa ramana constanta fata de anul trecut. In ultimul an, a lansat un dublu album, a jucat in 2 filme, a cantat la Oscar si la Balul Prezidential si a facut un turneu de 110 zile. De asemenea, s-a mai implicat in dezvoltarea unei linii vestimentare, uneia de bijuterii si ochelari de soare.

5. TIGER WOODS (110 milioane de dolari)
Tiger Woods a avut probleme cu genunchiul care l-au impiedicat sa joace. Anul trecut a putut fi regasit pe locul 2, iar anul acesta ocupa pozitia a cincea in topul Forbes. El este in continuare cel mai bine platit atlet!

6. BRUCE SPRINGSTEEN (70 milioane de dolari)
Turneul din 2008 a strans 166 de milioane de dolari din vanzarea a 1,6 milioane de bilete in intreaga lume.

7. STEVEN SPIELBERG (150 milioane de dolari)
Regizorul a trecut printr-o perioada dificiala in octombrie 2008 cand s-a separat de compania Viacom. Incasari mari i-a adus si filmul „Indiana Jones”, incasarile care l-au ajutat sa aduca acasa nu mai putin de 150 de milioane de dolari, ajutandu-l sa ajunga pe locul 7 in topul Forbes al celor mai influente vedete din lume.

8. JENNIFER ANISTON (25 milioane de dolari)
Desi era „Friends” s-a terminat, fanii inca o iubesc pe Jennifer Aniston. Filmul „Marley&Me” au ajutat-o pe actrita sa castige 25 de milioane de dolari. In plus, actrita a mentinut atentia presei cu relatia ei tumultoasa cu cantaretul, John Meyer.

9. BRAD PITT (28 milioane de dolari)
Anul acesta, Brad Pitt a obtinut a doua nominalizare la Oscar cu ajutorul rolul din „The Curious Case of Benjamin Button”. A mentinut atentia presei cu nasterea gemenilor si s-a implicat in proiecte umanitare, cum ar fi reconstruirea orasului New Orleans.

10. KOBE BRYANT (45 milioane de dolari)
Jucatorul de basket a castigat anul trecut primul lui premiu „Cel mai valoros jucator” si a condus echipa SUA catre o medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Beijing. Salariului lui de la Lakers de 21 milioane i se mai adauga contracte de publicitate cu Nike, Uper Deck, Activision si VitaminWater.

Premiera acestui an, este ocupantul locului 49, presedintele Barack Obama. El este primul presedinte in exercitiu care intra in clasamentul anual al top 100 cele mai influente vedete.

In top se mai regasesc: Britney Spears (locul 13), Miley Cyrus (locul 29), Sarah Jessica Parker (locul 58), Jonas Brothers (locul 60).

„Noii-veniti” in top sunt: Alec Baldwin (locul 91), Meryl Streep (locul 64), Stephanie Meyer (locul 26), Toby Keith (locul 59), Rascal Flatts (locul 42) si cantareata Taylor Swift (locul 69).

Printre vedetele care nu s-au mai regasit anul acesta in top se numara: Justin Timberlake, Jennifer Lopez, Johnny Depp si Tyra Banks.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *