Cele mai hot femei din lume (top Maxim 2012)

By  | 

Bar Refaeli s-a declarat foarte incantata de faptul ca a fost desemnata cea mai hot femeie in topul Maxim Hot 100, dupa ce anul trecut se situase doar pe locul al saselea. Modelul israelian in varsta de 26 de ani a transmis fanilor ei de pe Twitter ca este "onorata si fericita" ca a primit aceasta distinctie, mai cu seama ca 2012 este primul an in care cititorii revistei Maxim sunt cei care decid clasamentul.

"Sunt socata de faptul ca, dintre toate aceste femei frumoase, eu sunt pe prima pozitie. Va multumesc mult ca ati votat pentru mine. Ma simt cu adevarat onorata. Acesta este un titlu pe care nu il voi uita niciodata", a declarat Bar Refaeli pentru revista Maxim.

Pe locul doi in topul Maxim al celor mai hot femei se situeaza actrita americana Olivia Munn, in varsta de 31 de ani, pe care insusi Robert Downey Jr. a laudat-o pentru talentul ei – Olivia a avut un rol in filmul Iron Man 2.

Locul al treilea este ocupat de Mila Kunis (locul 5 in topul din 2011), pentru care cei de la revista Maxim spun ca au o "adevarata obsesie" de cand s-a sarutat cu Natalie Portman in "Black Swan".

Intre primele zece pozitii ale topului Maxim Hot 100 se regasesc cantareata Katy Perry si actritele Olivia Wilde, Jennifer Lawrence, Emma Stone, Megan Fox si Malin Akerman. Jennifer Lopez (locul 37), Jessica Alba (33), Rihanna (32) si Charlize Theron (16) au fost si ele incluse in clasamentul Maxim, la fel si sora ducesei Catherine de Cambridge, Pippa Middleton, pe locul 81.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *