Cele mai controversate saruturi din showbiz

By  | 

1. Angelina Jolie şi fratele său, James Haven Voight. Pentru a sărbători premiul Oscar pe care tocmai îl primise, Angelina l-a sărutat pe buze pe fratele său. Gestul său a scandalizat opinia publică, dar în acea vreme Angie era o tipă rebelă.

2. Sandra Bullock ne-a oferit nu doar unul, ci 2 astfel de momente surpriză. Primul a fost cu  frumoasa Scarlett Johansson, pe scena premiilor MTV Generation Awards, la scurt timp după despărţirea de soţul său, Jesse James. Cum Ryan, soţul lui Scarlett de atunci, nu era prezent pentru a reproduce sărutul din filmul ”The Proposal”, cele două actriţe au improvizat.

3. Cel de-al doilea a fost în acelaşi an,  2010, când Sandra şi Meryl Streep au oferit o scenă de neuitat la Gala Critics Choice Awards. Sandra ar fi primit un cadou ciudat de la colega sa de breaslă – un buchet de cale negre ofilite cu mesajul ”Die Bitch – Love, Meryl” după ce i-a suflat un premiu acesteia, aşa că a ”răsplătit-o” cu un sărut.

4. Madonna a făcut spectacol la Video Music Awards din 2003 cu Britney Spears şi Christina Aguilera. Deşi au fost 2 săruturi, cel mai bine întipărit în memoria colectivă a rămas cel cu Britney.

5. Adrien Brody a recompensat-o pe Halle Berry cu un sărut pasional când aceasta i-a oferit premiul Oscar în 2008 pentru rolul său din ”Pianistul”. Oare actorul ar fi avut aceeaşi reacţie dacă primea statueta de la un bărbat?

6. Sarah Michelle Gellar i-a oferit Selmei Blair lecţii de sărut în filmul ”Cruel Intentions”. Scena extrem de explicită şi bine realizată va rămâne un reper de senzualitate pentru săruturile lesbiene.

7. Jake Gyllenhaal şi Heath Ledger au filmat o scenă extrem de senzuală în filmul ”Brokeback Mountain”, pe care o puteţi urmări aici. Atenţie, nu este vorba doar de un simplu ”pupic”!

8. Campania de promovare a brandului de îmbrăcăminte United Colours of Benetton, care îi înfăţişează pe cei mai importanţi lideri ai lumii care împart un pupic a amuzat şi scandalizat lumea întreagă. Vouă ce cuplu vi se pare mai simpatic: Obama-Chavez sau Merkel şi Sarkozy? Toate cuplurile aici.

9. În final vă reamintim un sărut controversat recent: Bar Refaeli si Go Daddy guy sau varianta Go Daddy guy şi Jay Leno. Întrebarea noastră este încă valabilă pentru norocosul roşcovan: cine sărută mai bine?

Mai jos puteţi urmări lecţia de sărut din ”Cruel Intentions”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *