Cele mai amuzante farse facute vedetelor

By  | 

George Clooney – Brad Pitt

Totul a început când George Clooney i-a lipit un sticker pe maşină lui Brad Pitt care spunea ”Sunt GAY şi votez”, dar nu s-a oprit aici. Următor stiker pe care i l-a lipit actorului pe maşină aducea în discuţie mărimea ”bărbăţiei” lui Brad.

 

 

În schimb, acesta şi Matt Damon îi schimbau în mod regulat lui George Clooney mesajul de întâmpinare de la robotul telefonic. Pe toată durata filmărilor la seria Ocean’s, cei trei frumuşei de la Hollywood şi-au făcut tot felul de farse, care de care mai trăznite.

 

 

Taylor Swift – Keith Urban

În timpul unui concert pe care cei doi îl susţineau împreună, Taylor a intrat pe scenă în timpul melodiei lui Keith, ”Kiss a girl” îmbrăcată ca unul dintre membrii trupei KISS.

Sarah Palin – Nicolas Sarkozy

Un impostor cu un accent franţuzesc ridicol a reuşit să opăcălească pe Sarah Palin că este preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy. ”Ar trebui să mergem împreună la vânătoare” i-a propus aceasta entuziastă falsului preşedinte.

 

 

Khloe Kardashian şi Nicole Richie – Kim Kardashian

Cele două i-au accesat contul de Twitter lui Kim pentru a posta diverse glumiţe, printre care presupuse probleme de stomac şi o ”dezvăluire” de orientare sexuală. Nicole a postat în numele lui Kim ”Uneori cred că sunt lesbi, pentru că Nicole Richie e al naibi de fierbinte”. Din fericire pentru cele două glumeţe, victima lor a reacţionat destul de bine.

 

 

Bill Gates

Acesta a avut parte de o ”glumiţă” nu tocmai reuşită, într-o vizită în Belgia, când un comediant local l-a abordat pe fondatorul companiei Microsoft şi i-a aruncat o plăcintă cu frişcă în faţă. Gates nu a gustat gluma comediantului, însă nici nu a depus plângere împotriva lui.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *