Cel mai bine platite actrite din televiziune (top Forbes 2011)

By  | 

Clasamentul Forbes a luat in considerare veniturile actritelor de televiziune din perioada mai 2010 – mai 2011.

Eva Longoria interpreteaza rolul Gabriellei Solis in serialul de televiziune „Neveste disperate”, iar Tina Fey este creatoarea serialului „30 Rock”, in care detine si unul dintre rolurile principale.

Marcia Cross, interpreta personajului Bree Van de Kamp din acelasi serial Neveste disperate, ocupa locul al treilea in clasamentul Forbes, cu venituri de 10 milioane de dolari.

Pe aceeasi pozitie se situeaza si actritele Mariska Hargitay, din serialul „Lege si ordine: Brigada speciala”, si Marg Helgenberger, din serialul „CSI – Crime si Investigatii”.

Locul al saselea este impartit de alte doua staruri din „Neveste disperate”, Teri Hatcher si Felicity Huffman, care au fost platite in perioada mentionata cu suma de 9 milioane de dolari.

Pe locul al optulea s-au clasat la egalitate actritele Courtney Cox, din serialul „Cougar Town”, si Ellen Pompeo din „Anatomia lui Grey”, fiecare cu cate 7 milioane de dolari.

Actrita Julianna Marguiles, desemnata cea mai buna actrita la gala premiilor Primetime Emmy 2011, gratie rolului Alicia Floret din serialul „Sotia perfecta/ The Good Wife”, incheie topul 10 al celor mai bine platite actrite de televiziune, cu un onorariu de 6 milioane de dolari.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *