Cei mai sexy burlaci vorbesc despre căsătorie

Îi vedem în filme, în videoclipuri sau la diverse emisiuni și nu ne putem abține să visăm la ei. Este vorba de cei mai sexy burlaci, iar astăzi vom afla ce părere au despre căsătorie.

„Părinții mei sunt încă împreună, de 30 de ani. Familia este foarte importantă pentru mine. Am visat mereu să am o familie mare, este ceva ce mi-aș dori în viitor. Dar vreau să mă concentrez pe carieră momentan. Doar o dată ai 20+ ani. Lucrează din greu acum și vei avea o viață mai ușoară mai târziu”, spune actorul american Michael B. Jordan.

„Atunci când voi găsi persoana cu care voi fi cu adevărat compatibil, care este model pin-up și care vrea să îți pozele fundul, atunci mă voi căsători”, spune cântărețul american John Mayer.

„Nu pun munca înaintea ideii de familie, de căsătorie. Să fiu sincer, nu am avut suficiente ocazii să cunosc oameni noi. În acest moment, mă concentrez pe muncă, dar dacă cineva apare în viața mea ar fi fantastic”, spune Prințul Harry.

„Adevărul este că nu poți prezice căsătoria. Nu o poți plănui. Se întâmplă când se întâmplă”, spune Leonardo DiCaprio.

„Societatea nu îți dictează ce să fac”, spune John Cusack.

„Cred în monogamie. Cred că, atunci când cunoști persoana potrivită, totul va fi așa cum trebuie și vei rămâne acolo”, spune Jake Gyllenhaal.

„Aș vrea să mă căsătoresc. Aș vrea să am copii – pentru mine, acesta este scopul suprem. Când ești bătrân, pe patul de moarte, nu te vei gândi la filmele în care ai jucat, ci la relațiile pe care le-ai avut”, spune Chris Evans.

Citește și: Ce fetișuri au vedetele?

„Nu prea cred în căsătorie. Am văzut 4, poate 5 exemple bune în viață, dar, în rest, mi se pare că este o rețetă pentru nefericire”, spune Hugh Grant.

Care sunt burlacii tăi preferați?

 

*articol preluat din Cosmopolitan US (autor: Madison Feller)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.