Cei mai influenti artisti ai lumii in 2013

By  | 

 


Jennifer Lawrence este o stea în devenire şi unul dintre cei mai influenţi artişti ai lumii, conform topului realizat de revista TIME. Deşi la începutul carierei, tânăra actriţă a reuşit să obţină premiul Oscar pentru Cea mai bună actriţă în rol principal, recompensă pentru rolul său din ”Silver linings playbook”. Să nu mai spunem că pe lângă talentul incredibil care i-a adus mai multe roluri principale, Jennifer este o fată cu picioarele pe pământ.

 

 

 

Jay-Z, antreprenor şi artist, acum în vârtstă de 42 de ani, reprezintă autenticul vis american. El apare printre cei mai influenţi oameni din lume la categoria ”Titani” datorită ambiţiei şi forţei sale de a crea un adevărat imperiu plecând de la nimic. Alături de soţia sa, Beyonce, sunt un cuplu valoros, nu doar datorită talentelor ci şi pentru că împreună au o avere de peste 1 miliard de dolari.

Jay-Z, proaspăt tătic, a crescut într-un cartier periculos din New York City, în diferite orfelinate, dar a reuşit să stea departe de tentaţii şi atunci când nici o casă de discuri nu l-a vrut, şi-a creat-o pe a lui, care a devenit un adevărat imperiu muzical.

 

 

 

Lena Dunham este o altă tânără stea a lumii cinematografiei, pe care TIME a numit-o una dintre cele mai influente figuri iconice din lume. Lena este genul de artistă care inspiră sentimente puternice din cele mai diverse, dar asta nu contestă faptul că la 26 de ani joacă, scrie şi produce propriul serial pe HBO, ”Girls”. Cu o personalitate puternică, sinceră şi dezinvoltă în ciuda numeroaselor defecte pe care ea însăşi le afişează, este la începutul unei cariere impresionante.

 

 

Malala Yousafzai este tânăra pakistaneză împuşcată în cap de talibani pentru că a ajut curajul să meargă la şcoală. Acum, ea a inspirat lumea întreagă, printre care vedete ca Angelina Jolie şi Anne Hathaway să lupte pentru deptul fetelor de a merge la şcoală, în ţările subdezvoltate. Malala a fost tratată în Marea Britanie şi acum este din nou acolo unde îi este locul, la şcoală.

Chipul ei a ajuns pe coperta revistei TIME, în care este publicată şi lista celor 100 de personalităţi cele mai influente din lume.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *