Cei mai cool vloggeri ai momentului

Încă din 2005, Youtube a devenit rampa de lansare predilectă pentru noua generaţie de celebrităţi, iar o mare parte a publicului îşi îndreaptă atenţia către acest canal de comunicare în detrimentul celorlalte. De fapt, un studiu realizat de State of the Creator Economy anul trecut a descoperit că mai mulţi oameni vizitează Youtube în fiecare an, faţă de Facebook, Twitter, Instagram, etc. De la gameri, la vloggeri de beauty, lifestyle sau gătit, youtuberii de top au milioane de fani şi o relaţie directă şi sinceră cu aceştia. Iată care sunt cei mai cool vloggeri ai momentului şi de ce ar trebui să apeşi play pe canalele lor.

BEAUTYDesi Perkins

A colaborat cu Kim Kardashian, şi-a lansat propria linie de ochelari de soare cu Quai Australia si a lucrat cu branduri precum Lancome, MAC si La Mer, Desi a strâns aproape 3 milioane de fani pe Youtube în cei cinci ani de când şi-a lansat canalul pe Youtube. Este atât de populară încât, atunci când şi-a lansat colecţia de make-up alături de Katy ”Lustrelux” Degroot (şi ea vloggeriţă), toate produsele au fost sold out în mai puţin de şase ore.

FITNESS

Adriene Mishler

”În regulă, prieteni, o să începem într-o poziţie cât mai confortabilă”, spune vocea suavă din laptopul meu, în timp ce ne pregătim pentru o şedinţă de 30 de minute de yoga. Zic ne pregătim pentru că e vorba de mine şi instructorul meu online de yoga, Adriene Mishler, care în ultimii ani a adunat sute de mii de oameni pe canalul ei de Youtube, Yoga With Adriene. Are peste 3 milioane de fani şi unul din antrenamentele ei a fost nominalizat de Google ca fiind cel mai căutat din 2015. Ce o face unică e faptul că şedinţele sale nu sunt doar menite să te ajute să-ţi recapeţi silueta, ci multe dintre ele au scopul de a-ţi alina probleme emoţionale (preferata mea este şedinţa de yoga pentru depresie).

COOKING

Laura Vitale

Canalul ei, Laura in the Kitchen, se concentrează pe bucătăria italiană, dar din când în când simpatica bucătăreasă reproduce cerinţele fanilor ei, lucru care a transformat-o într-una dintre cele mai apreciate vloggeriţe din domeniu. Laura şi-a deschis canalul în 2010, după ce restaurantul tatălui ei, La Riviera, unde şi ea era Chef, a fost închis şi a rămas fără job. De atunci, a acumulat 2.2 milioane de urmăritori pe Youtube, a publicat o carte de bucate şi a filmat două sezoane a câte opt episoade pentru show-ul Simply Laura, realizat pentru Cooking Channel.

Citeşte continuarea materialului în ediţia de martie a revistei Cosmopolitan România.

FOTO: PR. Text: Roxana Dobriţă

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.