Ce va purta mezinului cuplului regal la botez

Prințul Louis, al treilea copil al prințului William și al ducesei Catherine de Cambridge, va purta în timpul ceremoniei de botez o ținută simbol pentru familia regală.

Părinții au ales ca prințul Louis să poarte aceeași ținută pe care au îmbrăcat-o și frații săi la botez, prințul George și prințesa Charlotte. Ținuta este o replică pe care regina Victoria a comandat-o pentru botezul fiicei, în 1841, devenită apoi ținuta oficială a botezurilor copiilor familiei regale.Piesa istorică este conservată în arhivele familiei. Replica realizată manual este disponibilă din 2008 și este făcută din dantelă și satin.

Copilul va fi cunoscut ca alteţa sa regală prinţul Louis de Cambridge, a anunțat biroul de presă al palatului Kensington, pe contul oficial de Twitter.

Bebeluşul este al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după fraţii săi, prinţesa Charlote, în vârstă de 2 ani, şi prinţul George, în vârstă de 4 ani, tatăl lor, prinţul William, şi bunicul lor, prinţul moştenitor Charles. Unchiul lor, prinţul Harry, este al şaselea în ordinea succesiunii.

Prinţul Louis va fi botezat pe 9 iulie, la capela regală de la palatul Saint James din Londra, potrivit unui anunţ făcut pe 20 iunie, pe contul oficial de Twitter, al palatului Kensington.

Foto: Facebook (Royal Family News)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.