Ce tin in frigider vedetele?

Uneori, să ţii pasul cu vedetele e o provocare la care ieşi… pe locul doi! Atât timp cât ne putem inspira pozitiv din vieţile vedetelor, nu e nici o tragedie. Iată la ce ne referim.

Trase prin inel sau cu forme ispititoare, ten impecabil şi abdomen lucrat parcă în Photoshop. Sigur, mişcarea fizică şi antrenamentele la sala de sport contează enorm, dar ai grijă ce pui în coşul de cumpărături atunci când te duci la piaţă sau la supermarket. Iată ce tin vedetele in frigider:

Khloe Kardashian

Într-un episod din sezoanele emisiunii Keeping Up with the Kardashians, Khloe Kardashian – ştii tu, aceea dintre surorile K care e înnebunită după fitness şi care şi-a modelat corpul superb, şi-a deschis frigiderul şi ne-a arătat ce ţine de regulă în el. Găseşti în el fructe, ouă, lapte de migdale, apă plată cu infuzie de diverse fructe şi legume, ceva pâine integrală, piept de curcan şi… biscuiţi Oreo. Ups!

refrigerator-37099_1280Christy Turlington

Modelul internaţional este celebră pentru lobby-ul pe care-l face stilului de viaţă extrem de sănătos, ea fiind una dintre acele persoane care adoptă un regim alimentar impecabil. Lapte de migdale, apă de cocos şi foarte multe verdeţuri – aceste ingrediente nu îi lipsesc niciodată din frigider sau din cămara casei. Aşa da!

Beyoncé

Diva R&B a deschis larg uşa frigiderului ei în cadrul unui shooting care se desfăşura în casă. Ne miră oare că Beyoncé ţine pe rafturile frigiderului boluri cu citrice, morcovi, ouă şi diverse condimente pentru mâncare, plus câteva băuturi dietetice? Nu, chiar deloc, aşa că e normal să ne inspire şi pe noi să mâncăm sănătos.

George Clooney

Actorul hollywoodian câştigător al unui premiu Oscar şi-a deschis porţile casei în 2012, cu ocazia unei emisiuni de pe un canal de televiziune american. Ce au văzut telespectatorii în frigiderul lui Clooney? Vitamine lichide, sucuri de aloe vera, numeroase tipuri de verdeţuri – ăsta da regim de viaţă sănătos!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.