Ce secret de stil au Meghan Markle și Kate Middleton?

Toate am trecut măcar o dată prin situația aceea haioasă și ușor penibilă în același timp, când din neant, o adiere de vânt ne-a ridicat fusta și… brusc, ne-am simțit dezvelite în fața publicului, nu? 

Să știți că se întâmplă și la case mai mari, cum ar fi Casa Regală. Atât Meghan Markle, cât și Kate Middleton sunt supuse acestui moment jenant. Dar, pentru că publicul lor este mult mai numeros și mai critic, cele două au un secret de stil care le ajută să își țină rochiile sau fustele la locul lor, cuminți.Oricât de tare bate vântul, în timpul călătoriilor sau în cadrul evenimentele în aer liber la care participă, cele două prințese optează pentru un truc vechi printre membrii familiei regale: aleg materiale grele, pe lângă corp cu o croială statică sau poartă pe sub fuste sau rochii „body suits” care creează efectul static, care practic atrag materialele.

Se spune că Regina Elizabeta folosește plumb de dimensiunea unui lanț de-a lungul tivului fustelor, pentru a le ține aproape de corp și în perioade cu vânt puternic. În alte situații, designerii optează pentru accesorii cu greutate care să creeze același efect.

Citește și: Motivul pentru care Kate Middleton a radiat de fericire

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.