Ce putem invata de la surorile Kardashian

Sunt celebre, frumoase, de succes, dar mai ales controversate. Avem oare ce învăţa de la surorile Kardashian? COSMO le-a pus sub lupă.

Citisem o ştire care ne dezvăluia că un britanic tocmai ce-a inventat o aplicaţie ai cărei algoritmi filtrează orice ştire despre femeile din „clanul“ Kardashian şi despre cei din familia Jenner şi ţi-i scoate din feed-ul ştirilor zilei. Aplicaţia se numeşte #KardBlock şi… nu cred că ne-o vom descărca prea curând. Noi suntem de părere că oricât de superficiale ar părea fetele astea, tot putem prelua câte una, câte alta din vieţile lor faimoase. Iată ce ne-a atras atenţia:Kim

Hei, tipa asta îşi permite acum să perceapă un commission de 125 de mii de dolari pentru orice referinţă a unui produs sau serviciu pe contul ei de Twitter! Şi-a construit un adevărat imperiu pornind de la… dar hai să nu ne mai aducem aminte! Lecţia ei: urmăreşte-ţi scopul şi fii ambiţioasă!

Khloe

Khloe împlineşte 32 de ani şi în urma divorţului cu baschetbalistul Lamar Odom s-a hotărât să îşi schimbe viaţa. A intrat într-un program Spartan de slăbit şi de sport, iar acum corpul ei arată de milioane! Lecţia ei: nu există nu pot, ci vreau şi voi reuşi!

Kourtney

Cea mai mare dintre surorile Kardashian are trei copii minunaţi şi un soţ fustangiu – dar ce contează, când familia e de partea ta şi te sprijină? Lecţia ei: ţine capul sus atunci când te confrunţi cu probleme!

Kendall

Superba Kendall a urcat pe cele mai celebre podiumuri de modă internaţionale şi este imaginea celor mai mari branduri din lume. E cu capul pe umeri şi nu e extravagantă, şi ne place tare! Lecţia ei: fii modestă şi discretă!

Kylie

Kylie şi-a dezvoltat propria aplicaţie pentru telefon în care oferă ponturi de make-up şi de hairstyling, dar şi sugestii de outfit-uri. E foarte activă pe reţele de socializare precum Snapchat şi Instagram şi nu se jenează să ne arate crâmpeie din viaţa ei fabuloasă, totul în timp real, desigur! Lecţia ei: dacă eşti serioasă, poţi face o artă din orice!

Chris

Doamna Chris Jenner este mai mult decât o mamă – este o personalitate, o femeie de afaceri de succes şi un manager iscusit pentru fetele sale. Ne-am amuzat când am aflat dintr-un interviu al ei că îi percepe comision lui Kylie pentru orice contract de imagine pe care cea mică îl semnează – spiritul ei business nu se lasă mai prejos! Lecţia ei: familia e totul, dar când e vorba de bani, trebuie să ştii cum să gestionezi situaţia!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.