Ce poziții sexuale preferă vedetele?

By  | 

Ne place să știm cât mai multe despre vedetele noastre preferate, iar asta include și preferințele lor sexuale. Iată ce poziții sexuale sunt preferatele vedetelor.

Vedetele oferă multe interviuri, însă puține vorbesc deschis despre viața lor sexuală. Însă fanii vor să afle toate picanteriile, deci iată câteva dintre pozițiile sexuale preferate ale celebrităților:

Actrița Jane Fonda spunea în urmă cu câțiva ani că este destul de flexibilă, dar, de când are un genunchi fals, sexul nu mai e chiar atât de confortabil din acest punct de vedere. La momentul interviului, ea avea 73 de ani.

Ce fetișuri au vedetele?

Kim Kardashian preferă pozițiile în care bărbatul stă în spatele ei, precum doggy style. De asemenea, a spus că pentru ea nu există un penis „prea mare”.

Zoe Saldana a spus că pozițiile sale preferate sunt poziția misionarului, doggy style, dar adoră și să stea deasupra. O altă vedetă care preferă să dețină controlul și să stea deasupra este Eva Longoria.

Deși nu este vorba de o poziție, o vom include și pe Rihanna în acest articol. Cântăreața a mărturisit în cadrul unui interviu că îi place să fie dominată în pat, asta incluzând să fie plesnită sau legată.

Sex si muschi: Pozitii sexuale care iti tonifica cel mai bine corpul

Cât despre locuri interesante unde o fac vedetele, Jada Pinkett-Smith, soția lui Will Smith, povestește: „Într-o limuzină, în drum spre premiile Oscar, Will s-a uitat la mine într-un mod care mă înnebunește. Am început să ne sărutăm și, până la urmă… am ajuns prea târziu la gala de premiere, iar eu aproape că nu mai aveam machiaj.”

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *