Secretele lui Jamie Dornan, din Fifty Shades

Ultimul episod al francizei Fifty Shades are premiera în România pe 9 februarie, iar Jamie Dornan, actorul care joacă rolul principal, e la fel de apetisant ca și în celelalte două serii. E dezbrăcat în multe scene, dar sigur mai sunt lucruri pe care nu le știai despre el. Află-le mai jos.

Un bărbat cu multe talenteSoudtrack-ul Fifty Shades ți i-a prezentat pe unii dintre cei mai populari artiști ai vremii. În prima serie Beyonce a interpretat o versiune extra-sexy a piesei Crazy in Love, în seria cu numărul doi am fost seduși de duetul incendiar dintre Taylor Swift și Zayn Malik, cu piesa I Don’t Want To Live Forever, iar în episodul final primim o surpriză cu adevărat plăcută: Jamie Dornan însuși interpretează piesa Maybe Im Amazed, de la Paul McCartney. Nu e un lucru fără precedent, având în vedere că înainte de a deveni actor, Dornan a fost solistul trupei de folk Sons of Jim.

Preferințe sexuale

”N-aveam habar de S&M înainte de a face aceste filme. Nu m-a interesat niciodată lumea asta, pur și simplu nu e pentru mine. Am fost întotdeauna liberal și cu mintea deschisă – nu aș judeca niciodată preferințele sexuale ale cuiva. E treaba ta ce te excită și există un milion de feluri diferite prin care poți obține plăcere sexuală.”

Citeşte continuarea materialului în ediţia de februarie a revistei Cosmopolitan Romania.

FOTO: Guliver/Getty Images. Text: Roxana Dobriță

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.