Ce mesaj le transmite actorul american Jerry O’Connell românilor

AXN prezintă în această primăvară, din 10 aprilie, un nou serial original Sony Pictures Television: Carter, în fiecare marți, la 22:00.

Cea mai importantă producție difuzată de televiziunea AXN în acest sezon, noul serial de 10 episoade urmărește povestea celui mai faimos prezentator de la Hollywood în încercarea sa de a deveni un detectiv adevărat, în orașul natal.“Când am citit prima dată scenariul, pur și simplu m-a făcut să râd – erau foarte multe glume bune, un umor de situație fantastic – dintr-o dată Hollywood-ul se mută într-un oraș mic. A fost o experiență incredibilă pentru mine să lucrez la această producție și sper că și telespectatorii se vor bucura de aventurile lui Carter.” spune actorul american Jerry O’Connell despre ce l-a atras pentru prima oară la serial, într-un interviu pentru Sony Pictures Television.

Jerry O’Connell interpretează rolul lui Harley Carter, prezentatorul unuia dintre cele mai de succes show-uri cu detectivi de la Hollywood. După o dispută cu cel mai bun prieten în fața camerelor de filmare, care îl transformă într-o țintă pentru paparazzi, Carter decide să ia o pauză și să revină în orășelul natal din Canada.

Întors acasă, Carter se apropie din nou de cei mai buni prieteni din copilărie: Sam (Sydney Poitier), detectiv în echipa de poliție locală, și Dave (Kristian Bruun), proprietar al unei cafenele pe roti și veteran. Viața liniștită, total diferită de cea de la Hollywood, și lipsa adrenalinei nu îi dau pace, astfel că Harley se va folosi de talentul său actoricesc și experiența show-ului său TV pentru a deveni un detectiv adevărat.

“Sufletul acestui serial îl reprezină relația dintre Carter, Sam și Dave. Sunt scene în care suntem doar noi trei, este atât de funny, cumva simțim că nu depunem niciun efort, se întâmplă pur și simplu – este foarte ușor pentru un actor să lucreze cu Sydney și Kristian, pentru că te susțin necondiționat. Avem o chimie în această formulă și asta se vede pe micul ecran. Sunt convins că telespectatorilor le va plăcea să ne vadă în această ipostază. ”, mai adaugă O’Connell.

Jerry O’Connell și-a început cariera de actor la vârsta de 11 ani, când l-a înterpretat pe “Vern Tessio” în clasicul film al lui Rob Reiner, “Prietenie” (Stand by Me). Binecunoscut publicului pentru rolul lui Frank Cushman din Jerry Maguire, Jerry O’Connell este și producător al serialului Carter.

Urmăriți trailer-ul serialului aici:

Mesajul lui Jerry O’Connell pentru telespectatorii din România:

Credit foto: © 2018 Sony Pictures Television

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.